tamara prozvala kristijana

Farma: Pljuvačina Kristijana i Tamare dobila nastavak!

Njih dvoje svakodnevno upućuju uvrede jedno drugom, a jedna od poslednjih je kada je Tamara napisala kako se Kristijan blamira gostujuću u raznim emisijama.

Sukob između Tamare Đurić i Kristijana Golubovića se nastavlja. Starleta i žestoki momak su se svađali tokom trajanja “Farme”, a kako se rijaliti završio, prepucavanje se nastavilo na društvenim mrežama.

Njih dvoje svakodnevno upućuju uvrede jedno drugom, a jedna od poslednjih je kada je Tamara na svom Fejsbuku napisala kako se Kristijan blamira gostujuću u raznim emisijama.

– Ovaj indijanac će na kraju da ide i kod Žike u Šarenicu da bi izbegao zatvor. Idi bre tele u zatvor ne blamiraj se… Kontam da si dobio za 15 grama 15 godina ali ko ti je kriv kad si indijanac… Ne kukaj ko neka baba Persa nego idi odleži to sto treba, Cavo – napisala je Đurićeva a onda je dodala kako je Kristijan podseća na malog Džoa Daltona koji pokušava da izbegne zatvor.

kristijan pljuvao tamaru

Golubović je takođe iskoristio svoj profil da bi odgovorio na Tamarine uvrede, gde je žestoko opleo po klaberki.
– Došla iz pičkovca jer se presitila šiptarskih kurčeva pa bi malo da proba sr(b)ske kobasice… Pa umesto Beograda, promašila ga je za nekih dobrih desetinak kilometara tamo gde ja obično takve kao ona obavestim da radim na pijaci i da ću im pokloniti džak krompira… Da li je to ona Tamarica moraluša silikonuša (sva veštačka) koja se jebucka sa pastama: špagetom, lazanjom i makaronom… Karucka sa Radetom Lazićem cavom, trtucka sa Milošem, vaćari sa klasičnim homoseksualcem Vladom Stanojevićem, jebenediše i javno žvalalvi sa Acom Živanovićem četnikom ili je to ona Tašana koju svako može da naruči telefonom za privatne porno usluge? Ja tvrdim da je Tamara Đurić zvana “Ganga” zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju da je ni taknu a kamoli urade sve ono što zaslužuje zbog svog prljavog i brzog jezika… – samo je deo Kristijanovog odgovora koji je uputio Tamari.

Čitaj još  Milan Stanković odveo obožavateljku na ručak! (FOTO)

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply