Farma: Pevačica večeras doživela nervni slom!

“Ovo je sigurno fora, ona će dobiti nagradu da provede dan napolju sa porodicom”, pričala Stanija pre nego što se pevačica razbesnela.Farmeri su dobili pismo u kojem je pisalo kako treba da nominuju jednog farmera koji će napustiti imanje. Ono što učesnici nisu znali je to da su u pitanju lažne nominacije, a jedino je Staniji palo na pamet da se Zadruga poigrala sa njima. Svi su počeli da glasaju i većina je svoj glas dala Ivani Šašić koja je izjavila kako joj nedostaju deca i da bi volela da ode kući. Ivana se spakovala i krenula ka ogradi kako bi napustila “Farmu” a onda je saznala da je sve bila igra. Pevačica je doživela nervni slom jer se Zaduga poigrala sa njom.

– Ajde smiri se, doći će deca ovde – rekao joj je Kristijan, a Stanija je poručila Zadruzi da bi zbog pretpljenog stresa mogli da joj omoguće telefonski poziv kako bi se čula sa svojom decom.

– Za džak mesa da ovo urade – pričala je u besu Ivana i dodala kako su željni pojedinci razgrabili nagradu i pojeli hranu.

– Idi po nagradu u ormarić, a neko će najebati – rekla je ona Alenu i dodala da nema smisla da se tako zafrkavaju sa njenom decom.

– Da mi se ovako frljaš sa decom – pričala je Ivana u suzama koja je teško podnela to što nije izasšla iz rijalitija.

Kada je prišla ogradi, Ivana je dobila pismo.

Čitaj još  Farma: Još jedan dokaz da je Kristijan u pravu! (VIDEO)

– Ovo nije u redu, neću ovako da se igram – rekla je ona kada ga ja pročitala.

– Čuvajte se i nemojte da se svađate – pričala je Ivana dok se ljubila sa ukućanima.

– Sigurno se vraćaš za 24 sata – rekla joj je Stanija.

Ivana je imala najviše glasova, a Rade kao gazda joj je saopštio da treba da se spakuje i napusti imanje. Šašićeva je u suzama počela da se pozdravlja sa svima.

– Njoj zaista ne prija ovde – rekao je Milić Vukašinović i dao svoj glas pevačici poput mnogih.

– Ovo je sigurno fora, ona će dobiti nagradu da provede dan napolju sa porodicom – vikala je Stanija.
izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply