farmeri za stolom

Farma: Pevačica se nije okupala devet dana!

Farmeri primetili da evrovizijska predstavnica ređe prilazi buretu, dok je Stamenovljeva to priznala i poručila da će pod tuš tek kad izađe sa „Farme“.

Pevačica Bojana Stamenov nije se kupala otkako je došla na „Farmu“, a posle devet dana provedenih bez dodira sa vodom i sapunom, priznala je da to i ne planira dok ne napusti rijaliti.

Nije poznato zbog čega se evrovizijska predstavnica odlučila na ovakav potez, ali pojedini ukućani su primetili da Bojana ređe prilazi buretu u kome se svi kupaju. Zbog toga je etiketirana kao neko ko ne vodi računa o ličnoj higijeni.

– Okupaću se kad izađem sa Farme – na kraju je u jednoj raspravi ona i potvrdila sumnje ostalih farmera.

bojana se ne kupa

Inače, Bojana nije jedina ukućanka koja ne vodi računa o sebi. Naime, Nela Bijanić devet dana nije oprala kosu. Pevačica je rekla da je kao zamenu za vodu i šampon ponela puder za suvo pranje, kojim održava higijenu glave. Podsetimo, i Maja Nikolić u prethodnoj sezoni „Farme“ nije prala kosu više od dve nedelje dok joj nisu doveli njenog omiljenog frizera.

Čitaj još  Katarina Grujić u opasnosti zbog novog dečka?!

Pošto je Bojana u rijalitiju, te do nje ne možemo doći, pozvali smo Tijanu Stamenov, koja ne može da poveruje da se njena rođena sestra baš ne kupa:

– Verujem da se šalila kad je to rekla. Na sve ostalo nemam komentar – poručila je Tijana.

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

3 comments

Leave a Reply