Farma: Pevačica progovorila o Alijevom izbacivanju!

“Ako smo prijatelji, trebalo je da ga branim, da mu pružim podršku. On bi nab’o i Ivana i Miću”, pričala je pevačica.Zorici Marković mnogo nedostaje di-džej Ali King, koji je napustio Farmu zbog Lepog Miće koji je navodno rekao svađe s njim. Pevačica se ponovo prisetila Alija s kojim je na imanju provodila mnogo vremena, i prisetila se zašto je nastao haos kada je ušao Lepi Mića i zašto je uzela u zaštitu di-džeja.

– Ivan se kleo da je Mića Ivana pitao koji je ovo mudžahedin. A ja nisam uopšte razmišljala koje je nacionalnosti i ja sam bila šokirana. On je dobar čovek, besprekoran… Nisam ga ja dovela na Farmu. I sad zamisli kako bi meni bilo da moja porodica to gleda. Ako smo prijatelji, trebalo da ga branim, da mu pružim podršku. On bi nabo i Ivana i Miću. Gledala sam kako je trojicu razvalio, ko dinamit je onako mali! Na uštrb svoje štete sam izašla i na sreću sve se dobro završilo – objasnila je Zorica šta se desilo to veče.
Pevačici veoma nedostaje Ali, koji je sve vreme bio uz nju i brinuo o njoj.

– Nemoj da mi diraš ženu, donosio mi je kafu, legne pored mene, zagrli me, masira glavu… Treba ti neka pažnja ovde, jer sam legneš i sam ustaneš – rekla je pevačica.

Čitaj još  Farma: Maja Nikolić plakala kao kiša!

– Moguće da je iscenirano. Ja tu sumnjam jer mi se on krstio da je on to rekao. On (Mića) je ovde prikriveni nacionalista – zaključila je Zorica. 

– Ali krstio se i Mića da to nije rekao. Ne branim njega, ali mislim da nije – branila je Suzi Lepog Miću

– Svi se lažno kunu. Ja verujem Ivanu – zaključila je Zorica.
izvor: EPK

3 comments

Leave a Reply