ivana sasic popila pa oplela

Farma: Pevačica popila pa oplela po koleginici!

Malo je popila, pa joj se razvezao jezik.

Pevačica Ivana Šašić ne može da prestane da spletkari na imanju. U toku boravka u izolaciji, ona je oplela po koleginici Gabrijeli Pejčev, a Tamara Đurić i Aca Živković su je slušali i sa njom komentarisali.

– Gabi je veliki igrač. Semir joj je rekao nešto vezano za neki datum, a ona kao nije čula o kom datumu je reč i tri puta se dere i pita ga: “Koji datum?” Vidi se da on neće da odgovori i da se trudi da izbege odgovor, a ja joj skrenem pažnju na to, međutim njen odgovor me je iznenadio – rekla je Ivana Aci i Tamari.

– Kaže ona meni: “Ovo je rijaliti” – začunjeno je ponavljala Šašićka i nekoliko puta prokomentarisala kako ne može da veruje da neko svesno želi drugome da rasturi brak.

ivana oplela po gabrijeli

– Ja Gabi gotivim, al ako je to rekla, onda nek joj je na čast – poručila je Tamara, ali Aca se nije složio sa ženama i on smatra da je ona skoroz ok i iskrena devojka.

Čitaj još  Katarina Grujić objavila fotku iz svoje spavaće sobe!

– Ma daj molim te, cele nedelje sam u intervjuima govorila da između njih nema ništa, niti da primećujem bilo šta kako bih ih zaštitila – priznala je Ivana pred kamerama.

Da li joj sledi neka kazna za svesno laganje zadruge, videćemo već.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Puls, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply