Farma: Ovako su se prepucavali Gabrijela i Semir!

Između bivših ljubavnika padaju teške reči ali se polako i otkriva istina o njihovom odnosu.Od kada je Semir Džanković ušao u rijaliti Farma, Gabrijela ne može da se smiri. Sve vreme pokušava da se posvađaju, da ga ocrni kod žene i da otkrije šta se to dešavalo između njih dvoje.

Naravno, Džanković to ne priznaje i sve vreme govori da je Bugarka jako loš čovek i da je ona medijima prodala lažnu priču o njihovoj vezi.

Dok je novi ukućanin sedeo u dvorištu sa još nekoliko farmera prišla je Gabi i počeli su da se prepucava.

– Ne veruj mi ništa, ti me dovoljno znaš, nemoj da mi veruješ – govorila mu je ona kroz osmeh.

– Brate, ti si mnogo loš čovek. Ti si jedna velika nula – govorio je Semir a Gabi je dodala da ne može da bude lošija od njega i da nema potrebe da ne pričaju jer su završili sve što su imali.

– Mi ništa nismo ni imali – negodovao je Semir.

– U pravu si, samo smo radili zajedno. Ali neću da te pustim zato što si gad. Ne razumeš igru, meni i tebi postavljaju ista pitanja – govorila je ona a onda je Semir poludeo i počeo da se dere.

– Slušaj me bre kretenu jedan, ti si bre dala u novine ono, pička ti materina – urlao je on a Gabi je onda zapretila da ako hoće da se svađaju i vređaju njoj nije problem.

– Od sada pa do kraja pričam sve što imam pa ćemo da vidimo dokle ćemo doći – pretila je Gabi i krenula prema Semiru.

On je sve vreme išao u nazad i nije želeo da mu se ona približi.

– Nemoj da me diraš, gadna si mi stvarno. Beži! – govorio je on što je Gabi očigledno uvredilo pa ga je pljunula.

– Pa dobro, što si bio sa mnom? Ti da si meni bitan ja ne bih bila sa ovim čovekom – rekla je misleći na Radeta koji je pokušavao da spreči ovu svađu.

– Otela si muža svojoj najboljoj drugarici – rekao je Semir dok je Gabi dodala da ona njegovu ženu ne poznaje, čime su i potvrdili da je između njih ipak nešto bilo.

– Ti moju ženu ne poznaješ? Kuku – kroz smeh je govorio Semir i dodao:

– Ti vređaš moju inteligenciju duže vreme ali ne znaš koliko si glupa. Misliš da nema pametnije od tebe! Ja nisam naivan, ja sam povređen zbog priče koju si dala u novine. Ti si devojka koja ide od jednog do drugog. Droljo jedna.

Čitaj još  Farma: Alen plakao kao dete zbog Zadruge! (VIDEO)

– Ti si nivo koji kaže svojoj bivšoj da je drolja, a ako jesam drolja, što si bio sa mnom – zapitala se pvačica a onda je Semir prokomentarisao da je njemu porodica najvažnija u životu što je zasmejalo Pejčevu.

 

Gabrijela pobesnela
Gabrijela pobesnela
 
– Tebi je porodica bitna? Eee ljudi moji, njemu je porodica bitna. Što si bio sa droljom onda? Zbog drolje si hteo porodicu da ostaviš za dlaku – dodala je ona a Semir je sve vreme poricao tu priču i govorio da ona nije ni crno ispod nokta za njegovu ženu.

– Imam sve poruke, pozive, ne brini. Meni je tebe žao. Ti si ovde ušao da na kontu stare priče napraviš karijeru. Kakav si ti muškarac kad si ušao u rijaliti sa svojom bivšom devojkom. Priznaj u kameru da me voliš i da ćeš ovde na Farmi da umreš zbog mene – govorila je Gabrijela ali joj je Semir onda začepio usta.

– Kako ti je bilo u Smederevskoj Palanci kada si pevala sa Pinkovim zvezdama – pitao je on a onda je Gabi zaćutala na nekoliko sekundi, očigledno joj nije bilo prijatno a zatim mu tražila da objasni o čemu priča.

Pevač joj je rekao da će ćutati sve dok ona ne pretera, a onda će da progovori.

– Što ne staneš i priznaš ljudima da me voliš. Priznaj ženi da me voliš. Sanela, tvoj muž me voli doživotno – pričala je Bugarka a onda ju je Rade uhvatio i uneo u kuću.

Uveo je u spavaću sobu i nije joj dao da izađe.
izvor: EPK

Leave a Reply