kristijan golubovic farmer

Farma: Opasna ekipa se sprema za novu sezonu!

Na imanje će ući 22 takmičara. Produkcija trenutno traga za učesnicima. Od pevačica glavne zvezde bi trebalo da budu Dara Bubamara i Mia Borisavljević.

Televizija Pink uveliko se sprema za početak šeste sezone rijalitija „Farma“, koja startuje 1. septembra, i polako sužava imena potencijalnih učesnika.

Oni žele da naprave do sada najbolji šou, kojim će pokušati da obore sve rekorde gledanosti, pa stoga biraju i zanimljive učesnike. Na njihovom spisku želja nalazi se glumica Katarina Kaja Žutić, koja do sada nije učestvovala ni u jednom sličnom projektu.

katarina zutic ulazi na farmu

Ćerka Svetlane Cece Bojković i Miloša Žutića nedavno se požalila da je u teškoj materijalnoj situaciji jer ne dobija ponude za filmove i serije, a zarada iz pozorišta joj nije isplaćena. Možda će pozamašan honorar koji Pink nudi biti razlog zbog kojeg će pristati da se useli na imanje u Lisoviću kod Barajeva.

Pored nje, poziv je upućen i žestokom momku Kristijanu Goluboviću, koji sebe vidi u takvom šou-programu. Izvori bliski njemu kažu da on smatra da bi se odlično snašao u seoskim poslovima i da bi mu rijaliti pomogao da pokaže i drugu stranu svoje ličnosti.

bozana vojinovic

– Na imanje će ući 22 takmičara. Produkcija trenutno traga za učesnicima. Od pevačica glavne zvezde bi trebalo da budu Dara Bubamara i Mia Borisavljević, koje su prve na listi želja. Što se tiče Kaje Žutić, njeno učešće zavisi od visine honorara. Kristijana su mnogi predložili, a biće i starleta. Zasad se pregovara s Božanom Vujinović – kaže izvor blizak produkciji.

Čitaj još  Farma: Balerina u policiji: Plašim se Kristijana!

Pokušali smo da stupimo u kontakt s budućim farmerima, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Jedino se javila pevačica Mia Borisavljević, koja kaže da poziv od televizije Pink još nije dobila.

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply