gagi djogani nakon incidenta

Farma: Oglasio se Gagi nakon incidenta sa Saškom!

“Prihvatio sam izolaciju i otišao u štalu. U toku večeri primetio sam da me je neko spolja zaključao. Naravno, to je bila ona”, rekao je denser.

Gagi Đogani nedavno je diskvalifikovan sa Farme zbog napada sekirom na Sašku Karan, a sada je odlučio da ispriča svoju verziju događaja.

– Saška je psiho žena. Svaki psihijatar bi to potvrdio i dao joj analizu. Mi smo bili dobri i sve to, ali polako je počela da mi šeta po živcima. Ćutao sam, trpeo i onda napao – rekao je Gagi i detaljno objasnio šta je bio razlog prvog, ali i drugog napada:

– Videli ste da sam ja kažnjen zbog spavanja. To me pogodilo pošto je u istom trenutku i Vesna Zmijanac spavala. Kada je stiglo pismo Zadruge ustao sam kako bih obrazložio svoje viđenje. Pošto sam se jako iznervirao bacio sam praznu flašu vode, ali ne na nju nego na pod, da bi ona zgrabila dve šolje i bacila pravo na mene. Tada je posekla Sanija, a meni je samo pao mrak na oči. Ništa nisam video i krenuo sam na nju – priča Gagi.

Denser je onda nastavio priču i objasnio šta se tačno dogodilo:
– Prihvatio sam izolaciju i otišao u štalu. U toku večeri primetio sam da me je neko spolja zaključao. Naravno, to je bila ona. Ja sam se izgubio, krenula mi je aritmija pošto sam klaustrofobičan. Da nije naišla Ceca ne znam šta bih radio. Tog trenutka sam odlučio da je zaplašim i sekirom sam krenuo da lupam po kući. Da sam hteo da je ubijem mogao sam to da uradim u svakom trenutku, ne vidim razlog zašto baš tada. Samo sam hteo da je uplašim – ispričao je Gagi.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte snimak seksa Ružice i Filipa! (VIDEO)

Prema njegovim rečima Saška vodi glavnu reč u Lisoviću:

– Tamo se svi plaše nje. Bukvalno svi. Ja sam jedini rešio da joj stanem na put. Pa ona treba da ima analizu. Ne može žena koja bije dete od 19 godina da bude zdrava. Videli ste sinoć i njenog muža kako priča. Generalno nisu zdrava porodica. Ona kući bije i muža i decu, da ne radi to kod kuće ne bi radila to ni na farmi – objasnio je on.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: EPK

Leave a Reply