goga aleksic - novi skandal

Farma: Novi skandal isplivao na površinu (VIDEO)

Na imanje je stiglo pismo u kojem su farmeri dobili novi zadatak, a nakon toga Goga je počela da plače, a poručila je i svojoj mami da se ne sekira.

Goga Aleksić se žestoko posvađala sa Filipm Đukićem jer sumnja da ju je zarazio polnom bolešću. Igračica je očajna i ne može da se smiri, sve vreme plače i moli Zadrugu da je pošlaju kod ginekologa kako bi rešila sumnje da li je zaražena.

Na imanje je stiglo pismo u kojem su farmeri dobili novi zadatak, a nakon toga Goga je počela da plače, a poručila je i svojoj mami da se ne sekira.

– Ipak sam ja devojka. U istoriji rijalitija se nije desilo da neki dečko iznese tako nešto. Svi znamo da se bolesti manifestuju od 3 do 6 meseci. Ljudski bi bilo da mi je prijateljski rekao “Gogo idi pregledaj se”. Ja posle ovoga apelujem na Zadurgu da me pošalju kod doktora tj. ginekologa. Taj papir ću doneti ovde i neću se stideti da pokažem šta god da je bilo. Moja mama i svi koji me vole gledaju ovo. Ja treba da imam budućnost posle ovoga. Nije ni malo džentlmenstki, molim vas otićiću odmah posle sastanka, želim da me pošaljete kod ginekologa. Do daljnjeg ne želim da progovorim sa njim ni reč. On je za mene vazduh, ovo je nešto najgore i najcrnje što mi se desilo u životu a svašta sam prošla – pričala je Aleksićeva kroz suze.

Čitaj još  Posvađali se Kaća i Bane!

Ona nije prestala da moli Zadrugu da je pošalju kod doktora i sve vreme je poručivala mami da se ne sekira.

Filip je nakon toga rekao da nije mogao ništa da prenese Gogi jer navodno nije zaražen.
– Tvoje reči treba da imaju težinu, nemaš argumente za ono što pričaš – vikao je Filip u besu.

– Nećeš od mene praviti majmuna. Ako je prema meni neko govno, ja ću prema njemu biti tri puta veće.

Pogledajte kako je izgledao sukob:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

2 comments

Leave a Reply