milic novi gazda

Farma: Novi gazda izabrao sluge, farmerka pobesnela!

Imanje je dobilo novog gazdu koji je bez puno razmišljanja rekao koga šalje u štalu.

Sinoć je iz rijalitija izbačen Saša Katančić, koji je za novog gazdu postavio Milića Vukašinovića.

Muzičar je ovu funkciju radosno prihvatio, ali i odmah počeo da raspoređuje zadatke. Milić je imao molbu za produkciju i predložio da njegova supruga Suzana treba da spava sa njim u gazdinskoj kući.

Gazda je odlučio da za ovonedeljne sluge postavi Jasminu i Alena. Pevač je rado prihvatio zadatak, dok Medenici nije bilo drago. Tokom izbora sluga, farmeri su dobili zadatak da izglasaju koga samtraju najboljim, a koga najgorim na imanju.

jasmina novi sluga

Jasmina je ponela veliki broj glasova, a sustigao ju je Lepi Mića. Jasmina je na kraju imala dva glasa više od Miće, te je tako ona proglašena za najgoreg farmera. Za najboljeg je izglasan Alen.

– Meni je to bio jedan od najtežeih dana. I fizički i psihički mi je bilo teško. Dobili smo kasno pismo, ja sam uzela taj papir i bacila ga u đubre. Ja sam mislila da treba samo da ostavim lavor i onda su svi krenuli protiv mene. Ja sam onda u afektu krenula protiv svih. Nisam htela nikoga da slažem. To se desilo, svima dođe žuta minuta, ja se kajem – rekla je Medenica.

Čitaj još  Parovi: Jovana, Ružica i Cuca u lezbo akciji!

Većina faremra je svoj glas za najboljeg je glas dala Alenu, jer ga smatraju izuzetno vrednim. Mnogi su se složila da je Jasmina Medenica najgori farmer, jer je sve slagala kada je rekla da je pošteđena i da ne može da pere Radašinu noge. Ona je slagala kako je dobila pismo od Zaduge u kojem piše da ima određenu dijagnozu i poštedu. Zamerili su joj na tome i zbog toga je izglasali za najgoreg farmera.

izvor: Kurir

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Leave a Reply