kristijan golubovic sa stakama

Farma: Nova bolest zadesila Kristijana Golubovića!

U međuvremenu, Golubović je izašao iz bolnice i na svojoj Fejsbuk stranici je objavio nekoliko fotografija koje su zabrinule njegove fanove.

Nakon detaljnih analiza, ispostavilo se da je Kristijanovo zdravstveno stanje veoma loše, zbog čega su lekari, kako navodi magazin “Star”, upozorili Golubovića da srce može da mu stane u bilo kom trenutku.

Situacija nije nimalo naivna, a kako navodi izvor blizak bivšem farmeru, doktori su ustanovili da Kristijan, kao posledicu bradikardije (usporen rad srca, prim. aut), ima trombove koji su kao tempirana bomba i u svakom trenutku mogu da ga koštaju života.

Ove navode je potvrdila i Golubovićeva najbolja drugarica Biljana Lukan Lojović.

– Tačno je da Kristijan ima ozbiljne srčane probleme koji su opasni po život. Nismo ni slutili da će mu se svi dosadašnji zdravstveni problemi odraziti na rad srca. Bradikardija za koju smo znali je ništa naspram svega drugog što su lekari otkrili. Njemu se stvaraju trombovi koji ne dozvoljavaju normalan protok kiseonika do srca, pa mu srce s vremena na vreme prestaje sa radom, što doktore posebno brine. Zamolila bih vas da poštujete njegovu privatnost jer situacija u koj se nalazi nije nimalo naivna, stanje mu se drastično pogoršalo. Nakon svih zahvata na glavi, problema sa unutrašnjim organima i kičmom, sada je otkriven i ovaj problem sa srcem. Uzdam se u naše lekare koji vode brigu o njemu i nadam se najboljem. O mogućim posledicama ne želimo ni da razmišljamo – izjavila je Biljana Lukan Lojović.
U međuvremenu, Golubović je izašao iz bolnice i na svojoj Fejsbuk stranici je objavio nekoliko fotografija koje su zabrinule njegove fanove, jer hoda uz pomoć štaka, a veliku pažnju je izazvala i njegova čestitka za Srpsku Novu godinu.

Čitaj još  Farma: Posle Makarone, Tamara provela noć sa Acom!

– Svima želim zdravlje sto puta bolje od moga!!!

izvor: Star

3 comments

Leave a Reply