balerina se ne vraca

Farma: Ništa od povratka, Balerina doživela nervni slom!

Jelenu Milošević su producenti pritiskali da ponovo uđe u rijaliti, ali je noć pred povratak na imanje u Lisoviću opet završila u bolnici.

Jelena Milošević Balerina se neće vratiti na Farmu zbog nervnog rastrojstva koje je doživela veče pred povratak na imanje!

– Jelena nije bila psihički spremna da se vrati u rijaliti, ali su je iz produkcije pritiskali da se ponovo useli na seosko imanje. Pošto im je obećala povratak, odlučila je da se spakuje, ali pred sam polazak dobila je napad panike. Završila je u Urgentnom centru – govori dobro obavešten izvor.

Kako saznajemo, doktor je Jeleni prepisao strogo mirovanje uz konstataciju da bi povratak u rijaliti bio poguban za njeno zdravlje. Jaki sedativi koje je na imanju pila nikako nisu dobri uz alkohol, koji je tamo neizbežan.Svesna da taj rijaliti šteti njenom zdravlju, Jelena je odlučila da se ne vrati u Lisović, već da isključi telefon i posveti se porodici. U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Balerinu, ali je ona bila nedostupna.

Podsetimo, Jelena Milošević Balerina napustila je Farmu nakon što joj je Kristijan Golubović u toaletu razbio nos.

Čitaj još  Parovi: Još jedan okršaj u luksuznoj vili (VIDEO)

Kristijan priznao oralni seks

Iako uporno ponavlja da je s Balerinom samo simulirao seks i da dalje od toga nisu išli, Kristijan je otkrio jedan detalj. Kriminalac je otkrio Aci i Tamari da je s njom imao oralni seks napolju na klupi, kada su oboje bili pijani.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

2 comments

Leave a Reply