balerina ima planove

Farma: Nećete verovati šta planira Balerina!

Jelenina drugarica kaže da u celoj ovoj priči Balerina nema podršku svoje porodice.

Balerina Jelena Milošević planira da sledeće nedelje ode u posetu Kristijanovoj supruzi Ivani kako bi joj lično objasnila šta se to zapravo dogodilo između nje i žestokog momka koji joj je pre nekoliko dana slomio nos.

Jelena je zbog ovog incidenta napustila Farmu i odbija da se vrati u rijaliti, i pored insistiranja produkcije, poverila se prijateljici kako želi da se suoči sa Kristijanovom suprugom.

– Otkako je otišla sa Farme, Jelena je očajna. Njoj je i dalje stalo do Kristijana, ali kada je pročitala šta se sve pisalo o njoj i njemu, odmah je želela da sedne u kola i ode u Kraljevo kod njegove žene Ivane. Ona želi da porazgovara sa njom o svemu što se dešavalo na imanju u Lisovićima. Pre svega zato što ju je Kristijan na to naterao jer joj je stavio do znanja da se neće dobro provesti ako ga supruga bude ostavila zbog nje. Takođe, oseća i grižu savesti. S obzirom na to da Jelena svakog dana odlazi kod lekara na kontrolu zbog polomljenog nosa, ona će put Kraljeva najverovatnije krenuti u toku sledeće nedelje – rekla je Jelenina drugarica, koja je insistirala da ostane anonimna.

Čitaj još  Farma: Mladi pevač kukao farmerima kako želi napolje (VIDEO)

kristijan u problemu

Jelenina drugarica kaže da u celoj ovoj priči Balerina nema podršku svoje porodice.

– Jelenini roditelji su protiv toga da ona odlazi kod Golubovićeve žene. Smatraju da je on taj koji ženi treba da podnosi račune, a ne da se njihova ćerka ponižava – završava Jelenina drugarica.

Jelena je u međuvremenu promenila broj telefona, tako da još uvek nismo uspeli da stupimo u kontakt sa njom po ovom pitanju.

izvor: Alo

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

2 comments

Leave a Reply