ivana sasic bolesna

Farma: Nećete verovati od čega boluje jedna od farmerki!

“Znate, ovo je malo mesto, svi gledaju i svako komentariše na svoj način i iz svog ugla gleda, nije mi lako kada pođem ulicom i kada me prijatelji zaustavljaju zbog nje”, rekla je majka jedne od farmerki.

Iako je prva dva meseca bila nečujna i neprimetna, Ivana Šašić je tek po ulasku Vesne Vukelić Vendi ušla u grupu najskandaloznijih ličnosti na imanju u Lisoviću.

Međutim, gledaocima je postala zanimljiva, ali njenoj porodici ne. Naime, oni smatraju da joj ovaj rijaliti nije bio potreban u životu. Ivanina majka Ljiljana ekskluzivno priča o tome kako mezimicu gledaju svakodnevno s knedlom u grlu, ali i da se boje za njeno zdravlje, koje nije stabilno još odranije.

– Farmu uspevamo da gledamo i mnogo nam je teško kada vidimo koliko se naša Ivana muči. Meni je kao majci sve to jadno i bedno, pogotovo kada gledam kako ona Vendi napada moju ćerku, koja joj ništa nije zgrešila. Ivana je morala nekako da se brani od svih uvreda koje joj je ova rekla u facu. Oni su nju tamo napali kao vuci, koji hoće da je raščupaju, to je za mene mnogo bolno. Videla sam jutros da je sva natečena i plava zbog tuče koju je preživela početkom godine, kada su je napali ispred zgrade. Od tada svaki put kada je hladno njoj je natečen nos i bude plav jer je to usledilo posle batina. Zato se plašim da joj se na farmi sve to ne iskomplikuje i napravi ogroman problem – kaže plačnim glasom majka Šašićeve i dodaje da njena ćerka nije trebalo da uđe u ovaj šou program.

– Kad sretnem ljude na ulici, kažu da joj uopšte nije trebalo to da ulazi i da to nije ona Ivana koju znaju. Znate, ovo je malo mesto, svi gledaju i svako komentariše na svoj način i iz svog ugla gleda, nije mi lako kada pođem ulicom i kada me prijatelji zaustavljaju zbog nje. Njeni pravi prijatelji kažu da ni po koju cenu nije trebalo da ulazi – komentariše Ljiljana i otkriva da su ona i Ivanin otac u teškom zdravstvenom stanju zbog svega što gledaju.

ivana i kristijan na pijaci

– Cepaju mi se creva kada gledam sve na imanju. Suprug i ja ne gledamo uvek, već ponekad, jer ne možemo da izdržimo zbog srca. Poslednjih dana sam i prehlađena, a njenog oca je zadesila katastrofa pošto mu se lonac od osam litara vruće masti izlio na nogu, jedva su mu u bolnici spasli nogu. Sada je to još jedna muka koja je na vratu, a uveče ponekad gasimo televizor i ne gledamo ga jer ne smemo da se nerviramo da ne bismo završili u bolnici. Deca sve to gledaju i jadno i bedno preživljavaju kada ona plače. Deci mnogo nedostaje i dešava se da plaču jer im je teško da je gledaju kako se bori tamo. Oni imaju samo osam godina. Vidi se da pate što im majka nije tu i što nije uz njih. Jeste da su oni s nama i da njima ništa ne fali, ali ipak majčinu ljubav niko ne može da zameni jer je to nešto posebno – kaže Ivanina majka i otkriva nešto što njena ćerka nije nijednom pomenula u rijalitiju.

Čitaj još  Pogledajte ko će se naći u Maldivima i kako će izgledati rijaliti!

– Ona je imala jako težak porođaj i jedva je preživela. Dobila je tumor kasnije, a sada je na imanju s tim tumorom i strah nas je da joj se to ne iskomplikuje i napravi haos u organizmu. Desilo joj se da je rodila dva sina za godinu dana, oba porođaja su bila carskim rezom i kada je rodila drugo dete, jedva je preživela. Nisu mogli da je probude, a kada su izvadili dete, ono je bilo modro. Dosta je teško podnela sve to – kroz plač priča majka i dodaje da strahuje i za život svog muža, pevačicinog oca:

– Muž mi kaže da ne može to da gleda kada je ona tamo i da hoće da umre zbog njenog ponašanja. Ona je dobra žena, ali šta joj treba da se tako ponaša i svađa s ljudima tamo. Otac joj ima artmiju i dosta teško podnosi sve to kada ona tamo ima problema, iskreno, a još sam i ja srčani bolesnik. Kada sve to gledam, jedva uspevam da budem pribrana.

Ne sviđa mi se što pije alkohol

Ivanu Šašić su Maja Nikolić i Vesna Vukelić prozvale najvećom alkoholičarkom u rijalitiju, a Šašićeva nikada nije krila da ume da potegne čašu. Ali njena majka je ne prepoznaje u tom izdanju i takvo ćerkino ponašanje joj ne prija.

– Uopšte mi se ne sviđa što pije alkohol tamo, to joj nikako ne treba. Nisam je viđala kada je kod kuće da uzima čašicu, ne treba joj da narod to gleda – kaže Ljiljana.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply