sladja petrusic ulazi na farmu

Farma: Nećete verovati ko stiže na imanje!

“Mala, stižem… Mislim da me mala stalno doziva na Farmu pa reko čisto da ne ispadnem nekulturna…Dolazim”, napisala je Slađana na svom Fesjbuku.

Slađana Petrušić, hrvatska pevačica, najavila je da će pošto je izbačena iz Parova sad doći na imanje u Lisović i pridružiti se svojoj bivšoj cimerki Jeleni Golubović, koju je tako istukla u luksuznoj vili da je rediteljka nekoliko dana provela u bolnici.

Slađa se putem Fejsbuka obratila Jeleni Golubović, koja ju je inače tužila zbog nasilja, i poručila joj da stiže na Farmu.

– Mala, stižem… Mislim da me mala stalno doziva na Farmu pa reko čisto da ne ispadnem nekulturna…Dolazim – napisala je Slađana na svom Fesjbuku.
Podsetimo, Slađa je prvi put diskvalifikovana iz “Parova” jer je pretukla Jelenu Golubović, a celi slučaj je završio na sudu. Posle nekoliko meseci vraćena je u luksuznu vilu, ali je krajem aprila ponovo izbačena, zajedno sa Vladimirom Tomovićem. Produkcija “Parova” je kao razlog njihove diskvalifikacije navela “stalno kršenje pravila”.

Čitaj još  Farma: Ovako je izgledao sukob Jelene i Mikija (VIDEO)

Jelena je na imanju u Lisoviću otkrila da je iz Parova izašla jer je Slađana Petrušić imala bolju zaštitu u tom rijalitiju nego ona.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply