farmeri citaju nikolinino pismo

Farma: Nećete verovati ko je novi gazda!

Kao i svakog utorka, i ovog jutra farmeri su dobili pismo učesnika koji je prethodne večeri napustio imanje. Izbor novog gazde je izazvao pravo iznenađenje, ali i oduševljenje među farmerima.

Nikolina Stevović, manekenka i foto-model iz Nikšića, napustila je sinoć najpopularnije imanje sa najmanjim brojem glasova. Ona se našla u areni sa Acom, Tamarom i Ivanom.

Kao i svakog utorka, i ovog jutra farmeri su dobili pismo učesnika koji je prethodne večeri napustio imanje.

– Dragi farmeri, neću nikoga posebno pominjati u svom pismu. Želim da vam se svima zahvalim na lepom druženju, strpljenju i provedenom vremenu. Farma je za mene bila neverovatno iskustvo. Za novog gazdu postavljam čoveka koji će mi sigurno ostati prijatelj – Lepog Miću.

lepi mica novi gazda

Izbor novog gazde je izazvao pravo iznenađenje, ali i oduševljenje među farmerima. Kada je seo na mesto gazde, prva stvar koju je naveo bio je izbor njegovog supervizora.

– Oki će biti moj supervizor. Magarac će biti zadužen za vaše poslove – čime je izazvao najpre smeh a potom i aplauz farmera.

Čitaj još  Parovi: Atina savetovala Tijanu o vezama sa pevačima! (VIDEO)

– Ja sam čovek koji ima obraz i stav, ja ništa ne radim i nikoga neću terati ništa da radi. Što se mene tiče, imanje je na prodaju – nasmejao je Mića sve farmere.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

2 comments

Leave a Reply