lepi mica protiv vesne zmijanac

Farma: Mića brutalno izvređao Vesnu u lajvu!

“Pričala si pre sat vremena da sam ja sujetan i da ću tebe staviti za slugu. Nisam ja takav, ali zadrugo, ona se žali na srce, odvedite i izmerite joj pritisak”, bio je sarkastičan novi gazda.

Tokom večerašnjeg izbora sluga, došlo je do neviđene diskusije između Lepog Miće, koji je ovonedeljni gazda, i Vesne Zmijanac.

Lepi Mića je najavio da će pravedno da izabere sluge ali je odmah opleo i po Vesni Zmijanac.

– Pričala si pre sat vremena da sam ja sujetan i da ću tebe staviti za slugu. Nisam ja takav, ali zadrugo, ona se žali na srce, odvedite i izmerite joj pritisak. Dovedite nam zdrave ljude a ne bolesnike – pričao je on i besneo na Vesnu.

Tokom rasprave sa Vesnom gazda je potpuno podivljao te je čak i bacio stolicu.

– Rekao sam da svako za sebe sprema ručak a ti si danas izigrala sve. Bude li sutra neko iskoristio Kevu ili nekog drugog, obećavam da ću prevrnuti ovde sve. A Vesna ako bude još jednom napustila sastanak, ja napuštam Farmu i zdravo!

Voditeljka je dala reč i Vesni da se oglasi povodom Mićinih napada jer joj on nije dozvolio da priča.
– Prvo sam jutros ustala oko 7, pre svih. Prvo sam oprala kosu pa onda sa mokrom glavom vitlala ovuda po hladnoći. Onda su ustali lagano pa je počeo sastanak, gazda je odmah počeo da pravi ludilo. Kasnije zaboravim da popijem lek za moju štitnu žlezdu i tada mi se napravi dar mar. Kasnije sam uzela samo jedan list kupusa jer mi nije bilo dobro a ni od koga nisam ništa krila. Ne znam, možda sam prošli put bila oduševljena Mićinim gazdovanjem jer je bilo drugačije, danas je samo ličilo na samovolju. Da, išla sam da izmerim pritisak. Pritisak je 180 sa 110 i to nema veze sa današnjim danom ni Mićom. Današnji moj umor je posledica mnogo dana nespavanja, aktivnog rada, videli to oni koji hoće ili ne. Stoji to da se ja ponašam ne u skladu sa svojim godinama, da pokušavam da pratim celu ovu priču, da igram, skačem, pevam, tutnjim sa ovom decom ovde. Nesumljivo je da Mića ima jednu silnu energiju koja je posledica njegove ishrane koja je takva kakva je. Kada sam ušla ovde ja nisam imala nikakve uslove, htela sam da budem ista kao i ostali. Ovde sam došla sa svojim imenom i prezimenom ali nisam tražila nikakve uslove, došla sam da budem jednaka iako su mi mnogi rekli svakakve ružne reči. Uverena sam da će svako od farmera reći da je Vesna Zmijanac ista kao i oni, da ne glumi nikakvu zvezdu iako ima ime i prezime iza sebe. Ako neko može da kaže drugačije neka se sada javi – rekla je Vesna a onda objasnila i zašto sporo govori.

Čitaj još  Farma: Kristijan priznao koju farmerku najviše voli!

– Moguće je da ja neću izdržati još dugo ovde i ove uslove. Moj pritisak je i dalje 180, suva su mi usta i jezik ali to nije ni čudo za moje godine koje će uskoro dostići 60 – dodala je pevačica.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply