jasmina medenica rodjendan

Farma: Medenica krila od farmera svoj rođendan!

Nakon toga, slavljenica je pročitala i pismo od majke, a potom su usledile čestitke i ostalih ukućana, koji su bili iznenađeni da im nije rekla za rođendan.

Jasmina Medenica danas je sakrila od ostalih ukućana da joj je rođendan, ali je Zadruga odlučila da glumici priredi malo iznenađenje.

Naime, gazda Proka koji je došao u obilazak imanja, izričito je zabranio ukućanima da napuste dnevnu sobu dok ne dobiju znak. Sedeći za stolom, farmeri su pričali o tome šta bi moglo da bude. Kada se začulo zvono, svi su nestrpljivo čekali da čuju koje im je sledeće zaduženje, a onda je usledilo iznenađenje za Jasminu Medenicu, koja nikome nije rekla da joj je rođendan.

Čitaj još  Parovi: Učesnik neočekivano napustio rijaliti!

jasminin rodjendan

– Draga Jasmina, Zadruga ti od srca čestita rođendan. Želimo ti puno zdravlja i uspeha kako u životu, tako i u rijalitiju – pročitao je Miloš.

Nakon toga, slavljenica je pročitala i pismo od majke, a potom su usledile čestitke i ostalih ukućana, koji su bili iznenađeni da im nije rekla za rođendan. Otpevali su joj pesmicu, a na tremu je bila i prava gozba, od raznih suhomesnatih namirnica, preko sokova, do rođendanske torte.

izvor: Svetplus

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

2 comments

Leave a Reply