maja milosevic razotkrivena

Farma: Maja razotkrivena pred kamerama! (VIDEO)

“Istina je da smo se muvali prvih mesec dana i da smo se simpatisali. Od samog početka smo se družili i krenule su emocije između nas”, otkrio je farmer.

Maja Milošević, koja sve vreme na imanju Lisović priča kako ima dečka napolju, razotkrivena je da se ljubila sa Nikolom Lakić.

– Ja sam se sa njim postavila kao prijatelj, a pošto on to ne želi, ja ću se udaljiti – rekla je Maja Milošević, na šta je i Nikola morao da ustane i kaže svoju stranu priče.

– Istina je da smo se muvali prvih mesec dana i da smo se simpatisali. Od samog početka smo se družili i krenule su emocije između nas. To, Majo, ne možeš da porekneš. Ja znam da imaš nekog napolju, ali tako je bilo. Ja pristajem i da budemo prijatelji, jer ja kad nekog zavolim, volim ga do kraja života. Svaki trenutak kad nas ne gleda kamera ona vešto iskoristi, pa se malo mazimo, ali ću ostati džentlmen do kraja, pa neću izneti do kraja to – rekao je Lakić i otkrio da su se skrivali u garderobi, iza paravana za presvlačenje.
Stefan Jakovljević je otkrio i da je Maja pokazivala guzu Nikoli i da se ljubila sa njim, ali je pevačica to porekla.

Čitaj još  Farma: Opasna ekipa se sprema za novu sezonu!

Maja je onda morala da pomene da je Nikola izjavio da mu se dopada Jelena Milošević Balerina, čime je pokušala da mu vrati za sve što je izneo.

Pogledajte snimak:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

2 comments

Leave a Reply