da li je bilo seksa izmedju kristijana i stanije

Farma: Maja razotkrila Kristijana i Staniju! (VIDEO)

Nakon rasprave koja je usledila u sobi, starleta je izašla da pije kafu u dvorištu Farme, a ostali takmičari nastavili su da pričaju.

Danas u toku dana na imanju, tačnije u spavaćoj sobi, povela se priča da su Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović sinoć imali seks, a njihovu tajnu razotkrila je Maja Nikolić u razgovoru sa ostalim učesnicima.

Pevačica je detaljno objasnila kako je u toku noći videla da su Kristijan i Staija imali seks i zaklela se u svoju decu da govori istinu, dok se Dobrojevićeva branila i napadala pevačicu da laže.

Nakon rasprave koja je usledila u sobi, starleta je izašla da pije kafu u dvorištu, a ostali takmičari nastavili su da pričaju, te je Maja od Golubovića zahtevala da kaže da li govori istinu.

Kristijan se sve vreme smejao i na kraju otkrio da je Stanija izdaju platila u naturi i time potvrdio da se među njima ispod pokrivača ipak dogodilo nešto.

I večeras, tokom Ognjenove posete farmerima, u okviru emisije izbacivanja, Maja je ponovila današnju priču. Maja je pre početka lajv emisije rekla Kristijanu i Staniji da ih je videla i čula protekle večeri i da će Ognjenu sve reći.

– Reci sve što si videla – rekao je Kristijan.

– Hoćemo da se vrate kamere, ona kamera je sve vreme bila uključena – rekla je Stanija.

Čitaj još  Farma: Keva izabrala ovonedeljnog gazdu (VIDEO)

Ona je i dalje tvrdila da je u pitanju bio seks i to isto je rekla i Ognjenu.

– Čula sam ih, isto kao i Miloš i Šmizla kad su imali seks, a lagali su da je udarao magarac. Tako se čulo i sad. Posle je Stanija otišla, valjda do kupatila, pa ponovo. Lepa Lukić je ustala, valjda je ženu bilo sramota – pričala je Nikolićeva Ognjenu.

Pogledajte njihov razgovor pa procenite ko govori istinu:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

One comment

Leave a Reply