zvezdan u kolicima

Farma: Maja je kriva što je Zvezdan izbačen iz rijalitija!

Anđić pobesneo kad mu je Maja Nikolić rekla da ga vara žena, zbog čega je pretio da će uništiti Lisović. Tokom jučerašnjeg dana operisao nogu koja mu je zagnojila tokom boravka u rijalitiju.

Zvezdan Anđić diskvalifikovan je iz rijalitija „Farma“ nakon što je pobegao iz šoua posle ponovnog sukoba s Majom Nikolić, koja mu je opet vređala ženu, zbog čega je pretio da će zapaliti imanje.

Iz Pinkove PR službe saopšteno je da suprug pevačice Tine Ivanović jeste napustio rijaliti, te da je tom prilikom fizički nasrnuo na reporterku produkcije.

– Sve se dogodilo posle 8 sati ujutro u Domu zdravlja u Barajevu, gde je Zvezdan doveden zbog ranije nastale povrede koju smo želeli da mu saniramo. Povreda je, dakle, nastala pre same Farme, o čemu svedoči i fotografija objavljena na njegovom Fejsbuk profilu. Zbog grubog kršenja pravila „Farme“, naša pravna služba će reagovati u skladu s potpisanim ugovorom – navodi se u saopštenju.

Svemu je prethodila Zvezdanova žučna rasprava s Nikolićevom, koja ga je iznova provocirala:

– Da li je Tina sama i ko ti sad tuca ženu – rekla je Maja suprugu svoje koleginice, nakon čega je, prema rečima izvora bliskog produkciji, on planuo.

Navodno je pretio da će zapaliti celo imanje i tražio je da ga puste na lečenje. Kad je odveden u Barajevsku bolnicu, iskoristio je priliku da pobegne i pri bekstvu je odgurnuo voditeljku, koja je od toga zadobila modrice.

zvezdan u kolicima

Sagovornik dalje otkriva:

– Anđić je onda zamolio jednog meštanina da ga odveze do Vidikovca, gde je seo u taksi i otišao kući. Čovek koji ga je vozio iz Barajeva kasnije je sve ispričao Proki.

Podsećanja radi, Zvezdan je pri samom ulasku u rijaliti odmah prvog dana imao incident s Majom Nikolić, kada je izgubio živce i skočio na pevačicu, ali su ga ostali učesnici sprečili da i fizički nasrne na nju.

U toku jučerašnjeg dana ekipa dnevnog lista posetila je dom estradnog menadžera i folk pevačice, gde smo ih zatekli kako kreću na privatnu kliniku. U žurbi ništa nisu želeli da komentarišu, jer je Zvezdan imao zakazanu operaciju, koja je trajala dva i po sata. Mi smo ih strpljivo čekali ispred zdravstvene ustanove, iz koje je nakon nekoliko časova Tina izašla uplakana, a njenog muža su bolničari izvezli u invalidskim kolicima.

Čitaj još  Parovi: Ivan i Mimi se povatali na brzaka! (VIDEO)

Ivanovićeva potresena

– Mnogo mi je teško. Moj suprug je prošao kroz pakao. Ovo nam nije trebalo. Verujte da ne mogu da se smirim. Potresla sam se i ceo dan plačem. On mi je najvažniji na svetu, da se njemu nešto desilo, ne bih preživela. Neka izbace Maju Nikolić s imanja jer to što ta žena radi nije normalno – izgovorila je pevačica, a Zvezdan je počeo da je teši:

– Ma, pusti sad Maju, dobro je da se sve dobro završilo. Tamo sam poludeo jer nisam želeo da mi ovako ozbiljnu povredu leče u lokalnoj ambulanti. Uplašio sam se da mi nije krenuo tromb i da mi zbog toga ne odseku nogu. Nikog nisam udario, priznajem da sam galamio i skakao. eksplozivan sam. Bio sam ljut na sve. Trpeo sam nesnosne bolove poslednja tri dana. Morao sam da idem kod ozbiljnih lekara, da ovo nisam rešio, danas me ne biste videli. Pred ulazak na Farmu pao sam sa skele iza kuće visoke šest metara. Ušao sam na Farmu s jakim bolovima i natečenom nogom da bih ispoštovao produkciju – zaključuje Anđić.

Zvezdan mogao da ostane bez noge!

Iz privatne klinike na kojoj je Zvezdan hitno operisan potvrdili su da je njegovo stanje bilo kritično i da je mogao da ostane bez noge.

– Zvezdan je mogao da dobije duboku vensku trombozu. Zaštitili smo ga fraksiparinom, koji mora da dobija narednih deset dana. On je ozbiljno slomio nogu, a sutra ćemo to i da snimimo. To što se njemu desilo ne može da se reši u domu zdravlja u koji su ga vodili. On je tek sad zaštićen od tromba, čovek je mogao da „rikne“ za sekund. Da je čekao još dan ili dva, mogao je da ostane bez noge. Njegovo stanje je mnogo ozbiljno – ispričao je doktor i vlasnik privatne klinike.

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply