Farma: Ljute rivalke zajedno na imanju u Lisoviću!

“Producenti ne planiraju da Zorica uđe na Farmu u ponedeljak, kad počinje taj šou, već da kasnije iznenadi koleginicu”, kaže izvor.Vesna pred ulazak na seosko imanje zategla lice kako bi svima pokazala da je lepša od ljute suparnice Zorice.

Bivša i sadašnja supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša suočiće se na Farmi! Vesni Zmijanac će se na seoskom imanju pridružiti i Zorica Brunclik.

– Producenti ne planiraju da Zorica uđe na Farmu u ponedeljak, kad počinje taj šou, već da kasnije iznenadi Vesnu – kaže izvor.

Vesna se uveliko priprema za rijaliti, pa je ponovo zategla lice u jednoj privatnoj klinici. Pevačica je ovu estetsku intervenciju uradila jer je bila nezadovoljna fizičkim izgledom, a svesna je da će je u rijalitiju snimati 24 sata dnevno, često i bez trunke šminke.

– Folkerka je pre nekoliko dana uradila fejslifting u strogoj tajnosti, jer ne želi da otkriva da redovno posećuje klinike. Ona se uglavnom vadi na to da ubrizgava kolagen, ali to je prazna priča. Ovoga puta zaista je zategla celo lice. Pošto na imanju u Lisoviću neće moći redovno da se doteruje, znači joj to što će izgledati mlađe i svežije – rekao je izvor.

Čitaj još  Farma: Ljubomorni Kristijan izvređao Staniju!

Osim Vesne i Zorice, na imanje će ponovo, po drugi put, ući Marina Perazić, ali i Lepi Mića, kome će to biti treće učešće.

Vraća se Golubovićka

– Najverovatnije ću opet ući u rijaliti, ali ne verujem da ću odmah na početku. Mislim da ću malo sačekati. O tom – potom – rekao nam je pevač.

On neće biti jedini povratnik na imanje – u rijaliti će, po treći put, ući i rediteljka Jelena Golubović!

izvor: Kurir

3 comments

Leave a Reply