tamara u shopping centru

Farma: Ljute rivalke se srele u šoping centru!

Tamara se ponovo osvrnula na pobednicu Farme i otkrila da je Kristijan sa 12.000 evra obezbedio Stanijin trijumf na imanju u Lisoviću.

Iako je rijaliti Farma 6 završen pre 12 dana, prepucavanja bivših učesnika i dalje se nastavlja. Tamara Đurić i dalje tvrdi da Stanija Dobrojević nije zaslužila pobedu, te otkriva koliko joj je glasova publike kupio Kristijan.

U emisiji Premijera, koja se emituje na televiziji Pink, Tamara se još jednom osvrnula na pobednicu Farme i otkrila da je Kristijan sa 12.000 evra obezbedio Stanijin trijumf na imanju u Lisoviću.

– Sve stastistike govore da je on sa 12.000 evra, njoj obezbedio 40.000 glasova, a ukupno je imala 45, tako da avaj – rekla je Tamara u emisiji koja će tek biti prikazana.

stanija sa obozavateljkom

Pobednica šeste sezone “Farme” Stanija Dobrojević i njena ljuta rivalka Tamara Đurić srele su se pre dva dana u jednom tržnom centru u Beogradu.

Bez reči su prošle jedna pored druge, kao pored vazduha.
Stanija Dobrojević i Tamara Đurić ratovale su na imanju u Lisoviću na krv i nož. Taj rat je, donekle nastavljen i po završetku rijalitija jer ove dve dame nisu prestale sa prozivkama.

Čitaj još  Farma: Gagi hteo da bije Zoricu Marković (VIDEO)

Posetiocima tržnog centra u kojem su se našle, njihov susret ipak nije promakao. Prolaznici su masovno prilazili kako bi se fotografisali sa atraktivnim crnkama, koje su im rade volje izlazile u susret.

izvor: Pink, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply