lepi mica o farmi

Farma: Lepi Mića: Ovo nije regularno takmičenje!

“Mislim da bi bilo najrealnije da su Kristijan i Tamara odmerili snage. Ovako, po meni, ovo nije regularno takmičenje”, otkrio je pevač.

Pevač Lepi Mića srećan je što je izašao sa Farme i što se završio njegov boravak u rijalitiju.

– Tu je ova omladina koja je došla zbog kamere. Meni je to jasno, željni su da se slikaju, ali ja toga nisam željan i nisam zato ušao u rijalitija. Ne kajem se ni zbog čega što sam rekao na imanju. Da, ja psujem, ali to je moj stil – rekao je pevač i dodao da, iako su bili u korektnim odnosima, nema nameru da se druži ni s kim sa imanja.

Pevač je otkrio da ovo nije fer takmičenje i da je sad neregularno.
– Navijam za Tamaru, nije u redu i nije fer što je neka osoba ušla u neku konkurenciju. Stanija nema šanse da bi ušla u konkurenciju da je tu ostao Kristijan. Mislim da bi bilo najrealnije da su Kristijan i Tamara odmerili snage. Ovako, po meni, ovo nije regularno takmičenje. Neće jedna osoba koja nije zaslužila da uđe u finale da se bori za prvo mesto. To se odnosi na Staniju, koja nije ništa pokazala u ovom rijalitiju. Zaista jedna fino vaspitana devojka u prošloj sezoni. Psovala je kao kočijaš, ona je 24 sata sa kamerama, toliko je izgovorila gluposti. Nije pošteno što Kristijan nije tu da pošteno odmere snage – rekao je Lepi Mića.

Čitaj još  Jeziva Miljana šokirala učesnike

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

3 comments

Leave a Reply