lepi mica o milicu

Farma: Lepi Mića otkrio strašnu istinu o Miliću!

“Nije on došao ovde u stotoj godini zato što voli farmu i što je njemu sve ovde lepo da po ceo dan kopa kao konj, već zato što oboje žive teško”, rekao je Lepi Mića.

I dok svakodnevno farmeri u živom programu pričaju kako su na imanje u Lisoviću ušli zbog igre, Lepi Mića rešio je da demantuje takve navode pojedinih takmičara.

Naime, nakon što su Suzana i Milić Vukašinović izgubili mesečni honorar zbog kršanje pravila, pevač je pred svim ukućanima rekao da oni nemaju od čega da žive i da to što ne poštuju pravila skupo plaćaju.

– Nemaju ‘leba da jedu i sada treba sve da izgube zbog njihovih gluposti koje čine kako bi bili zanimljivi. Od čega oni žive, to znam samo ja odlično i kako im je u spoljašnjem svetu. Nije on došao ovde u stotoj godini zato što voli farmu i što je njemu sve ovde lepo da po ceo dan kopa kao konj, već zato što oboje žive teško. Znam odlično da ne može da skrpi kraj s krajem. Oni su ovde zbog nagrade, a ne zato što žele da budu i što uživaju da rmbače. Znam vrlo dobro njegovu situaciju, prvi bih skočio da je u pravu, ali ovoga puta uopšte nije – objasnio je Lepi Mića.

Čitaj još  Parovi: Učesnik priznao o sebi neverovatnu stvar!

Na šta je Vukašinović i dalje tvrdio da je ljubav između njega i Suzane jaka i da niko ne može da im zabrani da spavaju zajedno.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

One comment

Leave a Reply