stanija besna

Farma: Lepi Mića najstrašnije izvređao Staniju!

Pevača je iznervirala starletina priča o honoraru, kao i to što potcenjuje sve druge učesnike rijalitija.

Stanija i Lepi Mića su nekada bili u prijateljskim odnosim, međutim njihov odnos se poslednjih dana promenio.

Lepi Mića je osuo paljbu po starleti kada je ona počela da priča kako su joj navodno mediji uništili život. On smatra da je Stanija sama kriva za sve što se piše o njoj, kao i da je ona ta koja plasira priče.

Starleta je u nekoliko navrata izjavila kako ju je Mića izneverio, kao i da se ponaša licemerno. Pevača je sada iznervirala i Stanijina priča o honoraru, kao i to što potcenjuje sve druge učesnike rijalitija.

– Stanija vređaš ljude, kurvetino izdrkana, ološu obični, govnarko. Možda su ljudi ušli bez honorara kako bi napravili karijere – u besu je pričao Mića, a onda mu je Dobrojevićeva uzvratila.

stanija i lepi mica svadja

– Mićo, ti si licemer. Ja sam ušla sa honorarom kako bi trpela ljude bez pesme i karijere, a koji jedu i piju na račun zadruge. Pa ti si me molio da delim tvoju pesmu na mom Fejsbuk profilu. Molio si me i da ti budem u spotu, ali sam odbila jer se pojavljujem samo u visokobudžetnim spotovima, a to učešće bi koštalo više od tvoje pesme i spota zajedno – rekla je ona, posle čega se pevač još više razljutio.

Čitaj još  Parovi: Ukućanke izvele seksi performans u lajvu! (FOTO)

– Pičko izdrkana, pišaću ti u usta. Veći je moj kurac od tebe, klošako jedna – vikao je Mića.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

One comment

Leave a Reply