Farma: Lepi Mića ispričao sve o sukobu sa Zoricom i Ali Kingom!

“Iznesena jedna laž gde sam ja u šoku, laž da ću ja nekoga da zakoljem, što je nebuloza”, rekao je Lepi Mića.

Lepi Mića sinoć je ušao na imanje u Lisoviće i odmah je nastao haos jer su ga Zorica Marković i Ali King napali zbog navodnih nacionalističkih uvreda, koje je prema Mićinim rečima, izmislio Ivan Gavrilović.

Jutros je zadruga obavestila farmere da je Ali King diskvalifikovan iz rijalitija zbog incidenta, a da se Zorica Marković zbog zdravstvenih problema uzrokovanih incidentom nalazi na oporavku i da će se vratiti na najpoznatije imanje u Lisoviću.

– Došao sam na Farmu da nisam onakav kakav su me upoznali na prošloj farmi. Da ja sam srpski nacionalista i ponosan sam na to. Sinoć je iznesena jedna laž gde sam ja u šoku, laž da ću ja nekoga da zakoljem. Navodno je to rekao Ivan – počeo je priču Ivan.

– Zorica je rekla da je čula da ćeš da zakolješ. A ti si mi rekao za mudžahedine. Možda sam utrupova – odbranio se Ivan.

Čitaj još  Farma: Tamara otkrila koliki je Kristijanov polni organ (VIDEO)

– Ćutio sam na uvrede 45 minuta. Psovali su me vređali. Zapaliće mi radnju. Izašao sam napolje. Ponosan na to što nisam nikoga uvredio. Kunem se u grobove roditelja i dve sestre, nisam ni pomislao ni rekao takve stvari. Dajte taj snimak kada sam to rekao. Nazivala me je četnikom, ja sam četnik jel to neki problem. Nisam ljut na ove što su izašli – rekao je Lepi Mića.

– Samo mi se učinilo da je tako Mića rekao gde je onaj mudžahedin. Dešava se – pravdao se Ivan.

– Ti smiri strasti, ti si zakuvao stvari – viknuo Milić Vukašinović.

Podsetimo, Zorica Marković i Ali King su napustili imanje zbog sukoba sa Lepim Mićom.

izvor: EPK

2 comments

Leave a Reply