kristijan i jelena u krevetu

Farma: Kristijan saznao šta žena misli o njemu?!

“Pokušao sam pre ulaska da joj objasnim da je ovo šou program, ali znam sigurno da joj, uprkos tome, smeta moje ponašanje”, rekao je Kristijan.

Krstijan Golubović izgleda da je svestan da je zabrljao kod svoje supruge Ivane zbog seksa na Farmi sa belerinom Jelenom Milošević.

Maja Nikolić ga je pitala da li razmišlja kako se u tom trenutku oseća njegova supruga dok ga sluša kako bi više voleo da ima seks sa balerinom nego sa starletom Stanijom.

– Pokušao sam pre ulaska da joj objasnim da je ovo šou program, ali znam sigurno da joj, uprkos tome, smeta moje ponašanje. Nadam se da me razume – pravdao se Kristijan, na šta mu je Maja odbrusila.

kristijan i jelena u krevetu

– Ako ti oprosti ovako ponašanje, ona je potpuna budala. Koja žena bi ti ovo oprostila – pitala je pevačica još više provocirajući Kristijana, koji sve vreme o supruzi priča kao o svetici i ženi koja ga je osvojila svojom nevinošću.

– Ako neće da mi pređe preko ovoga, onda me je zauvek ostavila. Ona je takva žena – ili dža ili bu. Nema kod nje sredine – opušteno je konstatovao Golubović kao da ga ta činjenica nije ni najmanje uznemirila iako je samo sedam dana pre toga hteo fizički da se obračuna s Tijanom Đuričić kada je rekla da je gledala pornić njegove supruge.

Čitaj još  Farma: Natalija na korak od fizičkog obračuna (VIDEO)

Podsetimo, Ivana je rekla da se obračuna s njim kada izađe i da je jako povređena i rekla da će se, ukoliko vidi da ju je prevario, razvesti istog momenta iako ga voli. Ona je rekla i da mu nikada neće zabraniti da viđa ćerku Veru.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

One comment

Leave a Reply