kristijan se ne vraca

Farma: Kristijan potvrdio da ipak ne ulazi na Farmu!

“Ovih nekoliko nedelja mi ostaje da ih provedem sa ženom i mojom malenom devojčicom i da im obezbedim sve što im treba, ali i sebe da obezbedim da bih tamo bio u fulu”, rekao je Kristijan.

Bivši učesnik rijalitija “Farma” Kristijan Golubović tri sata je pregovarao sa čelnicima “Pinka” o povratku u rijaliti “Farma”, ali su doneli odluku da je najbolje da ostane na slobodi sa ženom Ivanom i ćerkom Verom.

Kristijan se danas sastao sa čelnikom televizije “Pink”, Željkom Mitrovićem a nakon sastanka je otkrio da nema nameru da se vraća u rijaliti.

– Ne vraćam se na farmu. Ja najkasnije 5. januara moram da odem na izdržavanje zatvorske kazne, a kako će “Farma” trajati do Nove godine, ne isplati mi se da idem iz zatvora u zatvor. Ovih nekoliko nedelja mi ostaje da ih provedem sa ženom i mojom malenom devojčicom i da im obezbedim sve što im treba, ali i sebe da obezbedim da bih tamo bio u fulu – rekao je Kristijan po izlasku iz zgrade ružičaste televizije i dodao:

– Mitrović je saglasan sa tim da se ne vraćam. Rekao mi je: “Druže, ne isplati ti se da iz rijalitija ideš pravo na robiju” – rekao je Golubović.

Čitaj još  Farma: Jelena Golubović šokirala novim slikama!

On je rekao da maneken Rade Lazić ne treba da se brine za svoju bezbednost, jer on ne želi da ima posla sa homoseksualcima, već sa lepim ženama.

– Šta imam ja da pričam sa homoseksualcima? On kaže da sam mu pretio, a ja sam mu na uvo rekao: “Homosu, volim te i jebao bih te”, i to je sve – otkrio je bivši i budući robijaš.

izvor: Alo

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply