kristijan kod ognjena

Farma: Kristijan otkrio kakav dogovor ima sa Stanijom!

“Šta god da Stanija odluči, ja ću prihvatiti. Ja sam džentlmen. Rekla je da će mi dati pola. Ako da više ili manje, i to je u redu”, objasnio je Golubović.

Kristijan Golubović ispričao je da je pomogao Staniji da pobedi, kao i da će njoj prepustiti odluku o deljenju nagrade.

Golubović je u emisiju došao noseći štaku, koju je stavio uz sebe. Voditelj ga je u nekoliko navrata pitao za zdravlje na koje se Kristijan žali otkad je napustio imanje u Lisoviću.

– Jeo sam groznu hranu svih 120 dana i to je dosta uticalo na moje zdravlje – rekao je Kristijan i objasnio zbog čega je poslednjih dana bio u bolnici.

On se osvrnuo i na priču da je pomogao Staniji Dobrojević da pobedi, kao i na to da je dao 12.000 evra kako bi dobila prvo mesto i podelila nagradu sa njim.
– Tim mojih najboljih drugova je stalno glasao za mene. Ja sam samo rekao da moji administratori kažu na Fejsbuku da se glasa za Staniju. U studiju smo glasali za nju sa mnogo telefona i slali po hiljade poruka. Ceo tim koji je radio za mene, radio je i za Staniju. Organizovali smo se svi i glasali za nju. Kada bismo sračunali to, ispada oko 12.000 evra – rekao je Kristijan.

Čitaj još  Boris i Kaća: Pozdrav iz kreveta

On nije znao tačnu cifru koju će mu Stanija isplatiti.

– Šta god da Stanija odluči, ja ću prihvatiti. Ja sam džentlmen. Rekla je da će mi dati pola. Ako da više ili manje, i to je u redu – objasnio je Golubović.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply