kristijan odao jos jednu informaciju

Farma: Kristijan odao još jedan podatak iz spoljnog sveta!

Pošto je legenda narodne muzike Lepa Lukić odlučila da iz zdravstvenih razloga napusti imanje, Kristijan je među prvima priskočio da joj pomogne.

Kristijan Golubović otkrio je farmerima šta se dešava u spoljnom svetu i po svemu sudeći veoma je dobro obavešten šta se dešava sa van farme.

Pošto je legenda narodne muzike Lepa Lukić odlučila da iz zdravstvenih razloga napusti imanje, Kristijan je među prvima priskočio da joj pomogne u pakovanju i nošenju stvari.

– Slušaj me Lepa, uzećemo ovu posteljinu i sve lepo natrpaj u nju. To ionako tebi pripada, a i ideš kući tako da ćeš sve stvari odmah oprati. Nemoj im ništa ostavljati ovde, dobićeš stvari tek za 2 meseca – rekao je Golubović

– Misliš na ništa ne ostavim njima da mi šalju? Šta ako nešto zaboravim? – upitala je zbunjeno Lepa, a Kristijan je šokirao sve svojim odgovorom.
– Ma kakvi, niko ne dobija stvari. Evo, Balerina je tek pre 2 dana dobila svoje stvari. Kučići su joj razvlačili čizme tamo po dvorištu – rekao je Golubović.

Čitaj još  Parovi: Lepa Lukić: Igore, kako možeš da jebeš Ružicu?

Kako su svi bili zauzeti oko spremanja pevačice, niko nije konstatovao šta je tačno rekao Kristijan, ali čini se da on ima veoma dobre informacije šta se dešava sa njegovom bivšom dragom.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply