kristijan sa suprugom ivanom

Farma: Kristijan konačno stigao do supruge (FOTO)

Susret je pokazao da mu je oprostila sve što je radio u „Farmi“, pa i seks s Balerinom.

Golubović juče oko 11.30 s Jelenom Milošević i prijateljicom Biljanom Lukan otputovao u Kraljevo, gde su ga čekale Ivana i njihova ćerka Vera, ali zadržao se u Kragujevcu, pa je kući stigao tek kasno po podne.

Kristijan Golubović, dva dana pošto je zbog nasilja izbačen s Farme, otišao je kod supruge Ivane i ćerke Vere u Kraljevo, gde su ga one s nestrpljenjem čekale.

I dok je Ivana svakog časa očekivala da će muža videti na vratima, on se usput provodio s društvom i kući je stigao tek u kasnim popodnevnim satima. Naime, na putu je svratio u Kragujevac da se vidi s prijateljima i tamo se zadržao.

kristijan i ivana zagrljaj

S Kristijanom je put Kraljeva pošla njegova prijateljica Biljana Lukan, kod koje je bio od odlaska iz rijalitija, ali i Jelena Milošević Balerina, s kojom je proveo protekla dva dana. Njih dve ipak nisu došle do Kristijanovog stana, jer njegova žena ne želi da ih vidi. Njega su dopratila dva prijatelja, a Ivana je supruga dočekala u pidžami.

– Neću da se slikam, reci novinarima da idu. Neću da me vide ovakvu – rekla je Ivana, na šta joj je muž odgovorio:

– Neka ih, pusti ih da rade svoj posao. Ja im ne mogu ništa – rekao je Kristijan.

Ona je tek tada otvorila vrata i skočila mu u zagrljaj, i počeli su da se ljube. Susret je pokazao da mu je oprostila sve što je radio u „Farmi“, pa i seks s Balerinom.

kristijan s fantomkom

Inače, Kristijan je skoro ceo dan putovao do Kraljeva, koje je od Beograda udaljeno oko dva sata vožnje automobilom. On je iz Biljanine kuće izašao oko 11.30 sati, a pre nego što su krenuli, smislili su kako da se osuđeni narko-diler zaštiti od fotografa, pa je nosio fantomku. I dok su ga prijatelji zaklanjali telima, on je brzo uleteo u automobil. Fantomka, baš onakva kakva se koristi prilikom pljački, i koju običan svet može da vidi samo na filmu, nije mu smetala jer je u njegovom poslu nezaobilazna.

Čitaj još  Bivši farmer napadnut na venčanju kolega!

Dok su mu prijatelji pomagali, jedan od momaka koji radi za Biljanu Lukan, crevom je prskao dvorište kako bi i na taj način onemogućio fotografu da obavi svoj posao. U tom momentu Golubović je zajedno s Balerinom izašao iz kuće, seo u automobil „krajsler“ nemačkih registarskih tablica, kojim je upravljala Lukanova, i krenuo za Kraljevo.

Lukanova pretila novinarima!

Iznervirana time što će njen prijatelj ponovo biti uslikan s Jelenom Milošević Balerinom, i to dok izlaze iz njene kuće, Biljana Lukan je htela da se obračuna s ekipom novinara koja je juče bila u Velikom Mokrom Lugu. Ona je prišla našem autu i zahtevala od nas da se sklonimo ili će nam baciti bombu.

– Šta čekate vi? Nije Kristijan ovde, otišao je! Odmah se sklonite odavde ili ću vam auto dići u vazduh. Idite na neko drugo mesto pa tamo čekajte Kristijana – pretila je Lukanova.

Samo desetak minuta kasnije iz njene kuće su izašli Kristijan i Balerina.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir

Leave a Reply