kristijan odabrao sluge

Farma: Kristijan izabrao sluge za ovu nedelju!

Biranje sluga obeležilo je ponašanje farmerke, koja je sve vreme plakala i pričala nepovezane stvari.

Sinoć je “Farmu” napustio pevač Novica Zdravković, koji je osvjio samo 5 odsto glasova publike. On je farmerima ostavio pismo, a za novog gazdu je postavio Kristijana Golubovića koji je istakao da neće biti licemeran, kao i da će se truditi da najviše radi. Inače njegovo gazdinstvo je loše počelo, jer je Ivan Gavrilović prekršio glavno pravilo kada je pušio u spavaćoj sobi, zbog čega je direktno nominovan.

Kristijan se osvrnuo na događaj od sinoć kada je Maja izavala svađu. On kaže da je Maja ispala žrtva, a sve vreme je polivala Medenicu, Staniju i maltertirala druge farmere. On je dodao da je rešio da Radeta stavi u štalu jer ljubomorisao kada je bilo venčanje, otimanje mlade ali i još jedam događaj.

– Gledao sam kako vodu uzima i nosi samo Gabrijeli i njemu. Tada sam provalio da je loš. Da li je egoističan ili nas sve mrzi? Taj detalj je presudio i ono vređanje kada je govorio da sam govedo. On mi se izvinuo, ali ne mogu da ga cenim kao čoveka. On je 10 lapsusa napravio a ja ga nisam nikada ispravio, jer pametniji popušta – rekao je gazda imanja.

jelena krunic novi sluga

U razgovor se ubacila Gabi, koja je ispravila Kristijana kako se kaže “jer”, a ne “jel”.

Reč je dobila Jelena Krunić koja je rekla da je u suzama molila Kristijan da je stavi za slugu.

Čitaj još  Farma: Farmeri popili novčanu kaznu (VIDEO)

– Ja ne želim da ovde budem diskvalifikovana zbog nekog ološa ili bacača kosti, koji me je posvađao sa drugom Aleksandrom. Ja sam se emotivno vezala za Tamaru, Aleksandara i Vladimira – rekla je Krunićeva koja je dodala kako želi da izađe da ne bi ušla u veći sukob sa Majom kada se ona bude vratila.

Ona se zahvalila Zorici Marković koja joj je kao druga majka, kao i Tamari koju smatra sestrom. Ona se zahvalila i Kristijanu što ju je stavio za slugu, jer će to prijati njenoj psihi. Krunićeva je pričala pod dejstvom alkohola i lekova, a njene reči su bile uglavnom nepovezane.

Nakon Jelene, Rade se obratio farmerima koje je zamolio da njemu daju štapiće kada dođe vreme za to. On je dodao da mu nije krivo što je ponovo sluga. Lazić se osvrnuo na aferu sa vodom, a rekao je da sebe ne smatra lošim čovekom jer je vodu doneo samo sebi i Gabrijeli. Dok je Rade pričao Kristijan ga je opomenuo da ne lupa rukom o sto jer ga to iritia.

– Neću da ga komentarišem, on je za mene bitan kao kratko ćebe u decembru – rekao je Rade.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

3 comments

Leave a Reply