kristijan i ivana rodjendan

Farma: Kristijan ipak dane provodi sa Balerinom a ne sa ženom!

Dok je Ivana u Kraljevu ljuljala njihovo dete, Kristijan Golubović je dan provodio s Jelenom u Novom Sadu. Nju je izveo u kafić, a suprugu je ubedio da je u Beogradu zbog poslovnih obaveza.

Otkako je izbačen iz rijalitija „Farma”, Kristijan Golubović koristi svaku situaciju da se vidi sa svojom ljubavnicom Jelenom Milošević Balerinom.

Tako je juče i prekjuče uspeo da obrlati suprugu i izmisli priču kako ne može da se vrati u Kraljevo zbog sastanaka sa Željkom Mitrovićem, direktorom TV Pink, kao i drugih brojnih obaveza u Beogradu.

Zapravo, Golubović je skoro dva dana proveo sa bivšom farmerkom.

Balerina i Kristijan viđeni su u toku prekjučerašnjeg dana u jednom kafiću u Novom Sadu, a kako tvrde oni koji su se zatekli na tom mestu, njih dvoje su se sve vreme ponašali kao pravi par.

Nisu se krili, a ni ustručavali da se ljube i dodiruju, a kasnije su, kako izvor blizak paru tvrdi, proveli i noć zajedno. Kada smo pitali Kristijana kakva je bila noć sa Balerinom, on je kao i obično sve demantovao.

– Ma kakvi, odakle vam to. Ja sam u Beogradu. Kod ovog bazena na Novom Beogradu, ne znam tačno gde sam. A, nisam bio sa Balerinom.

Sve vreme sam ovde, spavao sam kod mog prijatelja Čede i imao baš ružnu noć jer sam rastrzan zbog zatvora koji mi preti. Ne mogu da stignem sve da obavim pre nego što odem na izdržavanje kazne – rekao je Kristijan, ponavljajući verovatno priču koju je prethodno “složio” i supruzi Ivani.

Ona mu je očigledno i poverovala.

Međutim, Balerina je otkrila sve, iako je u početku nespretno pokušala da objasni kako se sa Kristijanom ne viđa znajući da to njemu ne ide u prilog. Kad smo joj rekli da znamo da je prekjuče i juče bila opet intimna sa Kristijanom, Miloševićeva se slatko nasmejala i kao da je jedva dočekala da obelodanimo njihovu ljubav.

– Jao, kako vi sve to saznate… Da… evo me baš sam na jednom splaviću trenutno sa njegovim sinom Lazarom, sa kojim sam odmah našla zajednički jezik. On je divan mladić, na oca – cvrkutala je Balerina.

Čitaj još  Farma: Ponovo ozbiljna pljuvačina na imanju (VIDEO)

Nonšalantno, onako da bude kao usput, Jelena je nagovestila da čeka Kristijana da završi sastanak na TV Pinku sa Mitrovićem i da je poveze u Šimanovce, gde zajedno treba da gostuju u emisiji „Magazin IN”.

Balerina priča istinu

Dok Kristijan uporno pokušava da demantuje navode da su on i Balerina sve vreme tajno zajedno, ona izbegava da komunicira sa medijima. Međutim, u jednom od retkih trenutka kad se javila na telefon, zgodna Novosađanka ispričala je da je luda od ljubavi za Kristijanom.

– U pidžami sam krenula da se vidim s njim. Moji su bili šokirani, ali šta da radim. On jeste oženjen, a ja nikada nisam imala pretenzije ka zauzetim, ali jednostavno se desila hemija. On ima posebno mesto u mom srcu. On hoće da se razvede i da se oženi mnome – rekla je Jelena pre tri dana.

Kad smo je juče pozvali malo manje je bila euforična jer je uvidela realnu situaciju.

– Kristijan ide tamo gde mora i to utiče na sve. Ja ga volim, a on ima ženu i dete. Ostaću uz njega – rekla je u jednom dahu.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply