tamara protiv kristijana

Farma: Kristijan i Tamara ne prestaju sa uvredama!

Uvrede su se ređale, a i jedno i drugo su dokazali koliko su vaspitani i kulturni.

Kristijan i Tamara ne prestaju da se vređaju putem društvenih mreža, a sada su uvrede prevazišle svaku meru.

Starleta i Golubović se nakon izlaska sa Farme konstantno “prozivaju” i vređaju, a ovoga puta su prevazišli svaku meru na Fejsbuku.

kristijan isprozivao tamaru

Uvrede su se ređale, a i jedno i drugo su dokazali koliko su vaspitani i kulturni.
– Ukradosmo koje svinjče, pa evo nas, trošimo pare po klubovima. E, baš seljačka posla. Fali nam Tamara Đurić ispod stola tek onako da nam prošeta ja.a onim odvratno prepumpanim ustima koja su kao početak od čarape – napisao je Kristijan u svom statusu.

tamara protiv kristijana

Nekoliko sati ranije, Tamara je imala svoju izjavu, gde je isprozivala Kristijana na Fejsbuku.

– Želim vam da vam svima pokrade televizore i prasiće i da živite jedno par meseci sa tom strokom zaraženom kondilomima i gljivicama koja nije oprala helanke 4 meseca – piše Tamara, a zatim dodaje:

– Pitajte seljanku iz Voćina šta su ona i mama radile jadnom čoveku koji je držao poljo. apoteku i morao da otpusti sina da bi zaposlio Stanijinog brata (bibu struju). Plače čovek zato što su ga raskućile kurvetine… Vodio ih je na more a tamo mu se Stanija nabacivala pa se potukla sa mamom… KAKVA MAJKA TAKVA ĆERKA. Sad mi je jasno zašto hoće i onog tupadžiju što je operisao mozak kroz uši da raskuće… Ja ću da vas raskrinkam kurvetine namazane, sve znam o vama!

Čitaj još  Hotel Maldivi: Učesnica mesecima živela u sigurnoj kući!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Leave a Reply