farma polufinale

Farma: Još troje finalista napustilo rijaliti!

Dan pre finala popularnog šou programa napustilo je troje farmera. Ognjen Amidžić je na imanju u Lisoviću razgovarao sa farmerima i fotografisao se sa njima.

Večeras u polufinalnoj emisiji rijalitija Farma 6 urađen je prvi presek glasova, a kao prvi finalista, imanje u Lisoviću napustio je Lepi Mića.

lepi mica ispao

Dan pre finala popularnog šou programa napustiće troje farmera. Ognjen Amidžić je na imanju u Lisoviću razgovarao sa Tamarom, Stanijom, Radašinom, Majom i Jasminom Medenicu i fotografisao se sa njima, nakon čega je okupio preostale učesnike.
Nakon prvog preseka, Ognjen je rekao Lepom Mići, Gabrijeli Pejčev, Aci Živanoviću i Milošu Radičeviću da ustanu. Gabrijela je prva dobila dozvolu da sedne, a nakon sabranih glasova, gledaoci su odlučili da Farmu napusti Lepi Mića.

radasin ispao

Nakon drugog preseka večeras na Farmi, stanje je bilo neočekivano. Ognjen je nakon prvog preseka kada je izbačen Lepi Mića, razgovarao sa Jelenom Krunić, Gabrijelom Pejčev i Acom Živanovićem. Za to vreme u spavaćoj sobi, posvađale su se Tamara i Stanija oko današnjeg skandala koji se dogodio.

Čitaj još  Parovi: Ružica bila u šemi sa još jednim pevačem!

Amidžić se kasnije našalio sa učesnicima, a potom rešio da im skrati muke i proglasio – Radašin Miljković je večeras drugi takmičar koji je napustio imanje.

Kao treći finalista, imanje je napustila Jelena Krunić.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply