goga aleksic izbacena

Farma: Još tri farmera napustila imanje!

Počelo je odbrojavanje do finala rijalitija “Farma”, a sinoć su još tri zakmičara izgubila šansu da osvoje 50.000 evra.

Preksinoć su imanje napustili Lepi Mića i Saška Karan koji su imali najmanje glasova publike. Gledaoci su i sinoć odlučili ko će napustiti Lisović i biti izbačen pred samo finale. Najmanje glasova imali su Goga Aleksić, Filip Đukić i Dušica Grabović za koje je igra završena.

Nakon prvog preseka glasova, Goga Aleksić je izabrana kao prva farmerka koja napušta imanje. Ona se pozdravila sa svima i rekla da je strašno uzbuđena.

– Ne mogu da verujem, ljudi srećna sam! Idem kući – rekla je Goga.

Nakon drugog preseka publika je iz rijalitija izbacila Filipa Đukića. Kada je Marija Ana da njen “dečko” izlazi iz rijalitija počela je da plače kao kiša.

– Nemoj da plačeš, sada imaš ceo krevet za sebe – rekao je farmer.

Goga je stigla sa imanja, a bila je veoma srećna kada je videla mamu. Nikola Lakić joj je poželeo dobrodošlicu a smatra da nije realno da je Filip izbačen a ne Marija Ana.

– Ona je znala kako funkcioniše igra sa Filipom, videla je u prošlom rijalitiju. Ona je sve odglumela, vešto je iskoristila situaciju, namagarčila je dečka. Filip nikako nije trebao da izađe, ona je prva trebala da leti – rekao je Lakić koji tvrdi da su farmerkine suze lažne.

Goga je komentarisala svoje učešće u rijalitiju.

– Bila sam svesna šta sam uradila. Mlada, slobodna sam, može mi se i to je to. Jedino me je bilo sramota zbog mame. Ali evo kaže i ona da je preživela. Ja sam prezadovoljna svojim učešćem. 1000 stvari se izdešava u toku dana, ali sve u svemu bilo je dobro – rekla je Goga i dodala da je najviše nervirala Dušica jer je bila dvolična.

Čitaj još  Parovi: Ovako je Igor reagovao na seks Ružice i Filipa!

Nakon kraće pauze, Ognjen se vratio na farmu i iznenadio sve jer nisu očekivali da će još jedan takmičar biti izbačen.

Nakon sabiranja glasova, voditelj je rekao da je Dušica Grabović treća farmerka koja napušta rijaliti. Nakon što se pozdravila sa svima, pevačica se uputila ka kapiji.
Kada je stigla u studio, ona je sa Dušicom Jakovljević otvoreno pričala o tome da nije očekivala da će ona ispasti i da će jedna od farmerki ostati duže od nje.

– Ostali su neki farmeri za koje ja mislim da ne zaslužuju da budu u finalu. Mislim konkretno na osobu s kojom sam bila pred ispadanjem, na Mariju Anu Smiljanić. Za Filipa sam se iznenadila, za Gogu takođe, iako sam bila neki neprijatelj sa njima, ja sam mislila da oni zaslužuju finale. Tako sam i komentarisala, to se moglo čuti i van onog stola – rekla je ona.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply