Farma: Još jedan srčani bolesnik na imanju!

Farmer je i ranije imao probleme sa srcem i da mu je doktor zabranio da pije alkohol i da ga meša sa energetskim napitkom.Miloš Radičević imao je jaku aritmiju zbog energetskih pića koje pije na imanju u Lisoviću. On je ispričao Aci da se loše oseća i da mu se vrti u glavi.

Dodao je da je ranije imao probleme sa srcem i da mu je doktor zabranio da pije alkohol i da ga meša sa energetskim napitkom. Međutim, kako je objasnio, kada su žurke, on na to zaboravi i ne pazi mnogo šta pije.

Miloš je otvrio dušu farmerima kada je ispričao svoju životnu priču. Naime, maneken je pre karijere modela radio je u fabrici u Trsteniku za 15.000 dinara, a buduć da je putovao do posla, jer je ževio u selu nadomak grada, nije ževio kao ostali vršnjaci. Majka mu je umrla, otac se oženio drugom ženom, sa kojom, kako je rekao ima korektan odnos. Miloš ima još dva brata s kojima je uvek vredno radio oko imanja, stoke, pa tako ni ne čudi što je toliko toga pokazao u Lisovićima. Pored toga što je radio u fabrici, imao je san, da bude model. Maštao je da postane neko i nešto, da promeni život, pa je zato vredno radio.

Čitaj još  Farma: Nova svađa zbog privilegija na imanju!

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply