jelena golubovic zanemela zbog lepog mice

Farma: Jelena zanemela zbog Miće (VIDEO)

Mića smatra da je put od tačke A do tačke B popločan raznim stvarima koje nisu toliko moralne, ali su opravdane ako se do krajnje, ciljne tačke stigne.

Farmeri su dobili zadatak da suoče svoja mišljenja i različite stavove u vezi sa raznolikim društvenim temama.

O tome da li cilj opravdava sredstvo govorili su Lepi Mića, Žika i Milan Đorđević, a najglasniji je bio, razume se, prošlonedeljni gazda.

Mića smatra da je put od tačke A do tačke B popločan raznim stvarima koje nisu toliko moralne, ali su opravdane ako se do krajnje, ciljne tačke stigne. Kao primer naveo je pojedine farmere koji ne biraju načine da dobiju na popularnosti, ali i pevačice, koje su radile svakakve nemoralne stvari da bi bile uspešne i bogate.

Žika i Crni skoro da nisu mogli da dođu do reči, a najzanimljiviji deo rasprave je bio kada je Mića navodio lične i pojedinačne ciljeve farmera. Crni, Žika i Mića su se dotakli i Jelene Golubović, pa su govorili o rediteljkinim sredstvima da se domogne do pobede na Farmi 5. Tada su farmeri pitali da li je Mićin cilj da ima seks sa Jelenom, na šta je on kao iz topa potvrdno odgovorio.
– Ako ostvariš cilj, sva su sredstva opravdana – zaključio je pevač.

Čitaj još  Parovi: Ovako je izgledala akcija Tijane i Željka (VIDEO)

Uzevši u obzir Mićin smisao za humor, ovaj rijaliti igrač se, sasvim sigurno, našalio u svom stilu, a da je šala uspela govori gromoglasan smeh farmera, ali i osmeh na Jeleninom licu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply