jasmina medenica

Farma: Jasmina uspela da ostavi Maju bez teksta!

Ona je ubeđena da nije kao svi drugi ljudi, a kada je to odala jednoj farmerki, ostala je u šoku.

Jasmina Medenica jedna je od najanimljivijih učesnika rijalirija Farma, ali njeno priznanje ostavilo je Maju Nikolić u šoku.

Ona tvrdi da je rođena pod srećnom zvezom i božjom zaštitom, zbog čega je bogovi smatraju svetim detetom. Sve to je odlučila da prizna Maji u trenutku kada je plakala što je Milić postavio za slugu te mora da spava u štali.

– Ja sam božje dete, Majo! Veruj mi kada ti kažem, ja sam nešto posebno, nisam kao vi ostali vernici – tiho je govorila ona a Nikolićeva je ostala zabezeknuta.

– Imam dokaze za to, kunem ti se. Ko god mi nešto loše uradi, njega bog kazni. Zato ja sve vreme trčim za Kristijanom kako me ne bi provredio, da ga bog ne bi kaznio jer imam zaštitu Svetog Petra.

maja sokirana zbog jasmine

Dok se jadala pevačici, Jasmina je sve vreme plakala i tvrdila da je ona svetica koja hoda zemljom. A onda je navela i primer kako je Milić kažnjen zbog odluke da ona ide u štalu.

Čitaj još  Farma: Pao prvi seks na imanju (VIDEO)

– Vidiš šta se desilo nakon što me je Milić poslao u štalu, odmah je postao revoltiran jer ne može u gazdinu kuću da dovede Suzanu, a ona je nominovana. Ništa od toga se ne bi desilo da me nisu stavili u štalu. Bojim se, Majo, jer ja na to ne mogu da utičem. Bog određuje da ih kazni što me šikaniraju – tvrdila je ona.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Facebook komentari

Leave a Reply