zvezdan prvi gazda

Farma: Izabran prvi gazda, ali i napravljeni klanovi!

Iako je Maja Nikolić sve vreme pokušavala da sebe proglasi gazdaricom, to joj nije uspelo jer su skoro svi ignorisali njeno navaljivanje da je ona najidealnija.

Farma 6 je počela i odmah je, čim su svih 25 takmičara ušli na imanje u Lisoviće, održan sastanak na kojem je izabran gazda. Iako je Maja Nikolić sve vreme pokušavala da sebe proglasi gazdaricom, to joj nije uspelo jer su skoro svi ignorisali njeno navaljivanje da je ona najidealnija za početak rijalitija.

Budući da se nisu mogli dogovoriti, jer se niko nije izjasnio ni za predlog Bojana Tomovića koji je nominovao Novicu Zdravkovića ili Milića Vukašinovića, kao najstariji u Farmi, glasanjem je prvi gazda postao Zvezdan Anđić. On će sluge se birati večeras.

maja nikolic izvisila

Voditelj Ognjen Amidžić objasnio je učesnicima pravila ponašanja da u kupatilu sme da bude samo jedna osoba, dok u gazdinu kuću mogu da ulaze samo gazda i sluge, nema šaputanja, skidanja ili prikrivanja bubica, kao ni priče u šiframa. Crnogorskog pevača Bojana najviše je zabrinulo što nema spavanja preko dana.

– Pa zar ne smemo ni sat vremena da spavamo – pitao je Ognjena i dobio negativan odgovor.

Prvi kuhinjski klanovi!

Rijaliti šou Farma je tek krenula, a jutros je došlo do prve čarke u kuhinji među ženama.

Naime, dok su pripremale doručak Bojana Stamenov i Tamara Đurić spremale doručak od povrća za sve, došla je Radmila Misić i opomenula ih da ne smeju da prekomerno troše hranu.

Čitaj još  Zašto učesnice Parova i Farme kriju da su Romkinje?

– Ništa neće biti ako uzmem dve paprike i dva paradajza, molim vas da se ne mešate – odbrusila je žestoko Tamara, dok je Radmila pokušavala da joj objasni da to ne može tako.

FRKA U KUHINJI

Ipak, klaberka je nastavila sa svojim ubeđenjima, te je pevačica kratko odbrusila da je onda najbolje da svako za sebe pravi hranu.

Nakon što je Jasmina izašla, Tamara je objašnjavala Bojani i ostalima u kuhinji da objasni, kako bi bilo poželjno da svako gleda svoja posla. Stamenova se nije mnogo potresla zbog Radmiline provokacije pa je počela da ogovara Kristijana Golubovića i da joj nije jasno kako misli da pravi bazen za kupanje pred zimu.

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply