Farma: Kristijanova žena slepo veruje da nije bilo seksa?!

“On nije imao seks sa Balerinom”, kaže supruga bivšeg robijaša, iako je u prenosima gledala kako se Kristijan mazi i ljubi i sa Balerinom i Stanijom i kako ga Medenica opseda izjavama nežnosti.

U video-poruci koju mu je posvetila, Kristijanova supruga Ivana je pre dva dana rekla da on nije ništa loše uradio na imanju, da mu veruje i da ga čeka.

A Kristijan najpre nije verovao da je ona uopšte pristala da stane pred kamere. Potom mu se na licu videla neverica dok je slušao šta mu supruga uopšte govori.

Jer, Ivana, ne vidi ništa loše u tome što je Kristijan, kako svi farmeri tvrde, imao seks sa Jelenom Milošević, sa kojom se danima mazio i ljubakao. Ivana ne veruje ni da je sa Stanijom stvar ozbiljna, bez obzira na poljupce koji pršte ovih dana na imanju.

Ona kao da gleda neki drugi rijaliti, pa slepo veruje suprugu i u video-poruci mu je poručila:

– Obraćam ti se sa gospodine Aleksandre, kao što to uvek činim. Volimo te i svi smo uz tebe, a ja sam tvoja ptičica. Čula sam mnogo toga, ali znaj da smo tamo gde si nas ostavio, nisam otišla, nisam te ostavila. Čekam te tamo gde ćemo krstiti Veru, krenuti dalje… Samo te jedno molim – budi ono što jesi, čovek emotivac, velikog srca i bez psovki i pretnji, jer to nisi ti. Coca ima deset i po kila, krupna je na tatu, pravi polako svoje prve korake. Ono što je najvažnije, stalno govori „tata, tata”. Pozdravljam tvoje dve drugarice Staniju i Jasminu. Drži se ti njih… Svi se vi borite, a ja želim da ti pobediš – rekla je Ivana, i na video snimku uzela u naručje ćerku Veru.

Čitaj još  Gastoz i Zorica žestoko optužili bivšu cimerku!

Poseban širok osmeh Ivana je izmamila Kristijanu kad je u naručje uzela ćerku Veru.

– Sa Stanijom se Kristijan ljubi prijateljski, zato ih je Ivana i pozdravila, ona zna da se sve to radi zbog gledanosti. Ivana je isključila sve telefone u kući i samo uveče uključi da mi se javi da je dobro. Rekla mi je da Kristijan nije imao seks sa Balerinom, tako da nema šta da mu oprosti ili ne, jer se to nije desilo – rekao je Valentino, Kristijanov prijatelj.

Na naše insistiranje da se u snimku sa Farme jasno čuju Kristijanovi i Balerinini uzdasi, Golubovićev prijatelj kaže:

– Ivana zaista misli da seksa nije bilo.

izvor: Blic

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Leave a Reply