gazda nemanja birao sluge

Farma: Gazda Nemanja izabrao sluge (VIDEO)

Zanimljivo je da oni nisu nikad do sad bili sluge, a oni su izjavili da nisu iznenađeni time što su izabrani i da će raditi sve što treba.

Na imanju u Lisoviću bila je i više nego zanimljiva atmosfera. Pored toga što je gazda odabrao sluge, produkcija je napravila i lažne nominacije.

Svako je nominovao po 2 farmera i to tako što izađu na trem, uzmu šlag koji stoji tamo i farmeru kojeg nominuju natrljaju lice. Farmerima je to bilo previše uzbudljivo, a jedina koja je ostala bez šlaga na licu bila je Goga Aleksić.

vesna namazala sasku

Prva je nominovala Vesna Zmijanac. Ona je odlučila da na samom početku namaže Sašku Karan.

– Saška je postala mnogo nervozna u poslednjih nekoliko dana. Ima neprilike u komšiluku, seksualne prirode i mislim da treba da trči svom mužu kući da ne bi bilo neprilike – objasnila je Vesna a onda nominovala i Nikolu Lakića.

Čitaj još  Premijera spota: Leo - "Radi to nekom drugome" (OFFICIAL VIDEO 2013)

jelena golubovic sa slagom

Najviše nominacija imala je Saška Karan koja je sa voditeljkom odmah izašla sa imanja nadajući se da ide kući. Međutim, sačekaće je iznenađenje jer je produkcija odlučila da farmera sa najviše nominacija nagradi. O ovome ništa ne znaju ni ostali farmeri.
Ovonedeljni gazda Nemanja MCN, kog je na tu funkciju postavio Stefan Jakovljević koji je sinoć napustio imanje, odlučio da za muškog slugu postavi Čipija, a za ženskog Maju Milošević.

Zanimljivo je da oni nisu nikad do sad bili sluge, a oni su izjavili da nisu iznenađeni time što su izabrani i da će raditi sve što treba.

Pogledajte snimak izbora sluga:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply