gabrijela zapretila semiru

Farma: Gabrijela zapretila bivšem dečku na imanju!

Njih dvoje neće da se obrate lično jedno drugom, ali komuniciraju preko drugih farmera.

Od kako je Semir Džanković ušao u rijaliti, Gabrijela Pejčev ne može da se smiri.

Maja Nikolić je dodala ulje na vatru i prenela Bugarki šta je Semir rekao jer on neće da ima kontakt sa bivšom.

– Rekao mi je da mu nisi prijatelj, ni ovde ni napolju jer si ti pustila priču o vama kad si ušla na Farmu. Da te poznaje i da si u stanju da se kuneš u Lazara (bratanac), da je bolje da ga ne diraš jer novinari očekuju da će da te raskrinka na imanju, pisali su o tome – ispričala je Maja.

Zbog te priče seksi Bugarka je ostala u šoku i govorila da novinarima nije prodala nikakvu priču.

gabrijela sa micom

– On ne sme da komunicira sa mnom. Kako ja mogu da uništim čoveka koji se sebi tako nešto dozvolio? Je l’ on neke stvari radio na silu? U takmičanju je znalo 200 ljudi – produkcija, moji, njegovi, znala je ona, ceo Novi Pazar, moj Dimitrovgrad, pola Beograda. To je bila javna tajna. Ja ako otvorim usta, on će ostati bez žene! I ne samo bez žene već bez familije. Ja još čuvam neke njegove poruke – rekla je ona a onda i zamolila Maju da mu prenese da ne spominje ničiju decu ali i da ga podseti da mu ne ide u prilog ako ona odluči da progovori.

Čitaj još  Farma: Stanija otkrila u hotelu ko su najbolji i najgori farmeri!

Lepi Mića je tokom razgovora sa pevačicom Gabrijelom Pejčev rekao da veruje da je njen kolega, Semir Džanković ušao u “Farmu” kako bi se oprao kod supruge koju je varao sa Gabi. Mića je posavetovao Pejčevu da ignoriše Semira i da ne ulazi u sukobe sa njim jer bi mu tako dala na značaju.

Pre nego što je došao na imanje, Semir je izjavio kako je Gabi plasirala priču o njihovoj vezi, što je njega iznerviralo. Pevač je ušao u rijaliti kako bi raskrinkao Gabrijelu, dok ona i dalje tvrdi da su svi znali za njihovu ljubav, kao i da to nije moglo da se sakrije.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Leave a Reply