filip i goga u stali

Farma: Filipa skupo koštao seks u štali (VIDEO)

Filip i Goga grubo su prekršili pravila Farme kada su sinoć prekrili kamere u štali, i zbog toga je Zadruga rešila da ih kazni.

Posle Dušice Grabović, Filip Đukić sinoć je imao seks i sa Gogom Aleksić.

Goga se Filipu tokom žurke nabacivala sve vreme, a onda su otišli do štale, gde su prekrili kameru i imali seks. To je trajalo nekoliko minuta, dok Filip nije rekao da više nema snage.

Nakon seksa sklonili su krpe sa kamera i izašli napolje. Dok je Filip vršio nuždu, Goga ga je pitala da li mu se sviđa Kristina, na šta je on odgovorio potvrdno, pa ga je Goga pljunula.

– Nemoj da mi pljujes po kurcu. Pa šta ako mi se sviđa? To je kao prijateljica, za bleju – rekao je Filip, a Goga mu odgovara:

– To možeš da pričaš kad ne budeš imao devojku. Zamisli ja da kažem kako mi se neko sviđa.

Nakon što su stigli iz štale, svi ukućani su provalili Gogu i Filipa da su imali seks. Goga je ispricala da ona to nikada ne bi uradila na imanju kao Dušica, već da se samo ljubila.

– Smrdiš na štalu. Jebala si se sa Filipom. Svi znaju i pričaju – rekla joj je Dušica vidno revoltirana.

Filip i Goga grubo su prekršili pravila Farme kada su sinoć prekrili kamere u štali, i zbog toga je Zadruga rešila da ih kazni.

Sinoć je na imanje stiglo pismo, sa obaveštenjem da će Filipu i Gogi zbog ovoga biti oduzeti nedeljni honorari.
– Farmeri, iako znate da je to strogo zabranjeno i da spada u kršenje jednog od osnovnih pravila života na imanju, dva farmera su u toku prethodne noći prekrila kameru. Filip i Goga su, misleći da će tako sakriti od gledalaca i Zadruge ono što su radili, prekrili kameru što je strogo zabranjeno. Zbog ovog postupka kažnjeni ste nedeljnim honorarima – navodi se u pismu.

Čitaj još  Dalila priznala ko je najbolji u krevetu

– Vredelo je – prokomentarisala je gazdarica Maja Milošević, koja je pročitala pismo, na šta je Goga rekla:

– Ma šta je vredelo, mi smo se zezali.

Pogledajte snimke njihove akcije:

izvor: Blic

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Leave a Reply