filip djukic i marija ana u finalu

Farma: Filip zaradio polnu bolest na imanju!

Kazanova iz Lisovića ispričao je sa kojom se “Filipinkom” najbolje osećao, ali i zbog koje je imao zdravstvene probleme.

Jedan od učesnika koji je definitivno obeležio Farmu 7 jeste Filip Đukić, koji je ostao upamćen po svojim zavodničkim sposobnostima.

Na njegov šarm pale su mnogobrojne farmerke, sa nekoliko njih imao je i seksualni odnos. Filip je otkrio koja farmerka je najbolja u krevetu.

– Najviše sam imao seks sa Marijom Anom zato što je od svih najbolja u krevetu, verujte mi na reč! Gogu sam odbio zato sto je dobila, to mi je bilo odvratno! Došlo mi je nešto u mozgu i kraj! Goga je pre Farme planirala da me kresne. Ona je pila antibiotike, a nije pila probiotik, pa mi je prenela kandidu. Zbog toga sam pio tablete da bi se izlečio, što sam i uspeo – bez dlake na jeziku otkriva Filip i dodaje kako mu nisu prijale svađe devojaka koje su se borile za njegovu naklonost.
– Najgore je kada devojke u kući krenu da se svađaju zbog mene. Najbolje je da ćutim! Nemam pojma zbog čega sam najveći zavodnik, možda zato što mi smrdi iz usta – u svom stilu priča Đukić.

Čitaj još  Parovi: Marko najstrašnije izvređao Tijanu! (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply