Farma: Farmerka uhvaćena u laži?!

“Čekaj, ponuda od strane Cece je bila da vi glumite vezu kako bi išli u finale”, pitala je domaćica, a nakon toga je dobila potvrdan odgovor.

Zvonko Pantović Čipi je tokom igre istine pogodio pravo u centar, pa je postavio pitanje Nikoli Lakiću.

– Da li je istina da si od samog starta, kada si ušao, imao jednu priču sa Cecom po kojoj vas dvoje dolazite do finala – udario je Čipi s neba pa u rebra.

Pomalo zbunjen bio je bivši fudbaler, ali je ipak odgovorio.

– Od početka se Ceca i ja družimo, odnosno družili smo se. Pa smo imali nekih priča. Odgovarala mi je u svemu, a onda mi je predložila, odnosno počela da priča kako ima plan kako da odemo do finala. Ja sam tu pokazao da sam inteligentniji, pa sam je pustio da vidim šta ona to zna – rekao je Nikola.

Zorica Marković Keva nije baš najbolje razumela Nikolu pa je uskočila u igru.

– Čekaj, ponuda od strane Cece je bila da vi glumite vezu kako bi išli u finale – pitala je domaćica, a nakon toga je dobila potvrdan odgovor.
Želju da prokomentariše sve imala je i Svetlana Ceca Jovanović.

Čitaj još  Farma: Gabrijela zaprepastila Semira! (VIDEO)

– Imam i ja pravo da pojasnim. Ništa nije istina. Na početku sam mu prišla i pričali smo o nekom našem starom odnosu, i on je meni predložio da probamo da glumimo vezu pošto to prolazi, a ja sam odbila zbog svog dečka – završila je Ceca na negodovanje ostalih farmera.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Leave a Reply