Farma: Farmerka ozbiljno bolesna, mora hitno na operaciju!

Učesnica “Farme” navodno već godinama unazad trpi jake bolove zbog teške bolesti.Učesnica “Farme“, pevačica Vesna Vukelić Vendi već godinama navodno vodi borbu sa zdravljem, iako o tome nikada nije javno pričala, baš kao ni o svom privatnom životu.

Prema nezvaničnim informacijama, pevačica pati od neuralgije trigeminusa, bolesti koja se teško leči, zbog čega će navodno morati na komplikovanu operaciju.

– Godinama unazad boluje od trigeminusa. Samo ljudi koji su to osetili znaju kako joj je! Njoj se taj zdravstveni problem s godinama pogoršava, pa joj se čak parališe jedan deo lica – ispričao je izvor blizak pevačici.

Vendi ozbiljno bolesna
Vendi ozbiljno bolesna

– Često je pila jake lekove protiv bolova, ali joj se u poslednje vreme dešava da joj se jedna strana lica potpuno iskrivi, pa treba da prođe i mesec dana da bi se vratila u normalu. Poslednji put kad joj se to desilo, nije znala šta je snašlo!

Zbog činjenice da postaje sve otpornija na lekove, Vendi će, prema priči izvora, morati da pristane na poslednju soluciju – vrlo rizičnu operaciju koja može ostaviti trajne posledice, a sve potrebne pretrage će navodno obaviti čim izađe iz rijalitija.

Čitaj još  Parovi: Tijana Ajfon izbačena zbog divljanja i agresije!

izvor: Alo

3 comments

Leave a Reply