filip i marija ana simuliranje

Farma: Farmeri u šoku zbog akcije na imanju (VIDEO)

“Pa, kako da ti se žena javi?! Kako sutra da izađe na ulicu? To su normalne stvari, ali uradi to da ne bude tako degutantno”, komentarisao je Nikola.

Iako su se svi obradovali video porukama porodica, Marija Ana Smiljanić je tu noć provela u suzama. Njoj se umesto majke javila prijateljica, pa je plavokosa pevačica pomislila da je njena majka ljuta zbog seksa pred milionskim auditorijumom.

Tuga je brzo prošla, pa je Marija Ana nastavila da razmenjuje nežnosti sa Filipom Đukićem. Ipak, izgleda da su jutros preterali.

Nikola Lakić je komentarisao njeno sinoćnje ponašanje i dodao je da nije u redu da se pevačica iščuđava zbog toga što joj se mama nije javila, a nedugo zatim nastavlja sa svojim ljubavnim akcijama.

– Pa, kako da ti se žena javi?! Kako sutra da izađe na ulicu? To su normalne stvari, ali uradi to da ne bude tako degutantno – komentarisao je Nikola.

Goga Aleksić je svesna da je i ona imala seks pred milionskim auditorijumom, ali se njeno iskustvo znatno razlikuje od Smiljanićkinog.
– Ja sam to uradila u štali, ne pred vama, niko nije video šta smo radili i šta se dešava. Bilo bi me sramota – istakla je go-go igračica u razgovoru sa Nikolom i Marinom Perazić.

Čitaj još  Farma: Balerina otkrila Kristijanu najveću želju (VIDEO)

– Znaš kako to izgleda, kao pornić. To je bilo stvarno degutantno – zaključio je zgroženi Nikola.

Poslušajte njihov razgovor:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply