farmeri sastanak o kajanju

Farma: Farmeri priznali zbog čega se kaju!

Zadatak farmera je da ispričaju zbog čega na Farmi se kaju i šta nikada ne bi ponovili.

Rijaliti “Farma” približava se kraju a poslednji gazda koji će voditi imanje je Žika Đorđević.

Novog gazdu su izabrali upravo farmeri i to zbog njegov ponašanja tokom prethodne nedelje kada je takođe vodio imanje. Iako su se svi nadali da će doći do izbora sluga, produkcija je odlučila da se malo poigra.

Gazda je večeras dobio pismo od zadruge gde su svi takmičari dobili zadatak da pred samu završnicu rijalitija kažu šta je to zbog čega se kaju tokom boravka na imanju. Njihov zadatak je da ispričaju zbog čega na Farmi se kaju i šta nikada ne bi ponovili.

Prva se oglasila Saška Karan.

– Ne kajem se ni zbog čega. Sve što sam uradila, to sam ja i sebe ne mogu da se odreknem. Kada bih ponovo bila na Farmi, sve bih isto uradila, možda i žešće stvari – rekla je ona.

Posle nje reč je dobila Goga Aleksić.

– Ja se ne kajem ništa, mlada sam i slobodna devojka. Sve što sam uradila, stojim iza toga. Svoj krst ću nositi ja kada izađem odavde. Jedino zbog čega se kajem, možda je banalno, ali kajem se što sam štapić dala Mikiju a ne Marini. Eto, i taj alkohol. To je gledala moja mama i ženi sigurno nije bilo prijatno, ali i što se tiče tog alkohola, kakva sam ovde, takva sam i napolju – rekla je ona.

Čitaj još  Bivša farmerka mora hitno na operaciju!

Tokom sastanka farmera i ispunjavanja zadatka koji je produkcija zadala, Dušica se kupala. Zbog toga je zadruga odlučila da je kazni. Dušica se samo nasmejala i otišla u sobu, nije želela da se pridruži sastanku.
Filip Đukić je otkrio zbog čega se on kaje tokom boravka na imanju.

– Ne kajem se ni zbog alkohola, ni zbog mog odnosa sa ženama. Kajem se jedino zbog situacije koja se desila nedavno sa Cecom. Znam da me nije namerno polila, ali to nije bio razlog da je tako opsujem. Izvinjavam se još jednom i njoj i njenoj porodici. Eto, to je to – bio je iskren maneken.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply